5 TIPS TIL DEG SOM KOMMENTERER

Det finnes mennesker som faktisk aktivt går inn for å trampe på andre for å heve seg selv i kommentarfeltet. Dette samtidig som det finnes andre som gjør sport i å trampe på mennesker for å selv oppleve å få en god opplevelse og kanskje en bedre selvfølelse. Ja, også har du de som tramper på andre bare for spenningens skyld. Mange er anonyme i sammenheng med slike kommentarer, noe som utgjør at det ikke er like enkelt å finne ut hvem dem faktisk er. Likevel har de alle fått et navn «nettroll». Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke fatter hva som utgjør spenning i å trampe på andre mennesker. Forstår disse «nettrollene» det egentlig selv, eller tenker dem rett og slett ikke over hva dem faktisk gjør ?

Tenker du bestandig over hva du kommenterer, eller til hvem du faktisk skriver til ?

Her kommer noen gode tips til deg som kommenterer i ulike kommentarfelt.

HVEM SKRIVER EGENTLIG INNLEGGET – Er det ett barn, en tenåring, en voksen. Vet du om denne personen egentlig sliter med noe psykisk ? Kan den kommentaren du har tenkt å skrive faktisk såre eller på en eller annen måte gjøre personen vondt rent følelsesmessig ? Ja, det er mye å tenke på når det kommer til å skrive en kommentar.

IKKE SKJUL DEG SOM ANONYM – Om du ikke kan stå for det du skriver med ditt eget navn. Ja, da sier det seg selv at du ikke skal skrive det du har tenkt til. Legger du igjen en kommentar så stå for den med ditt navn.

KRENKELSER ER ULOVLIG – Skriver du noe som er krenkende til andre, så kan det faktisk politianmeldes. Pass på hva du skriver, for det er for sent å angre når politianmeldelsen plutselig er en virkelighet. Da nytter det ikke å skylde «uforsiktighet».

HADDE DU LIKT EN SLIK KOMMENTAR – Det du kommenter må være noe du selv hadde taklet å få i ditt kommentarfelt, noe du hadde turt å si til personen ansikt til ansikt. Hadde ikke du selv likt å få den kommentaren i ditt eget kommentarfelt. Ja, da skal du ikke skrive det til andre.

LES KUN BLOGGER DU SYNES ER INTERESSANTE – Hvorfor leser du blogger du irriterer deg over, kan du ikke heller lese blogger du finner interessant ? Da slipper du å irritere deg og bli forbannet på andres «dumheter». For det som faktisk skjer er du ender opp med å skape en situasjon verken du eller den du kommenterer til liker. Hva er vitsen ?

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229