5 TING JEG ELSKER MED LOFOTEN

I flere år har jeg bodd her i vakre Lofoten. Åh, som jeg trives.
Jeg vet nærmest ikke om en eneste plass som er tryggere, vakrere og friere enn hva Lofoten er. Det er noe helt magisk ved hele Lofoten, noe jeg for lengst har forelsket meg i. Jeg elsker naturen, menneskene, husene og de små bygdene som Lofoten har å by på. Det er så utrolig vakkert her gjennom alle årstidene. Det er alltid noe nytt som følger med, noe spennende og interessant ved hver årstid. Det elsker jeg !

MENNESKENE – Har du pyntet deg litt ekstra, kjøpt deg en ny jakke eller du er trist og lei. Ja, så ser menneskene rundt deg det. De kommenterer, og de bryr seg oppriktig om deg i det de spør om det går bra. Du trenger aldri å ha snakket med personen tidligere, likevel kan du ha en interessant og spennende samtale med denne personen. Før du vet ordet av det så har man gjort en kaffeavtale med en «fremmed» person om å gå på kafeen like om hjørnet. Dette digger jeg med Lofoten !

HUSENE -Jeg elsker hvordan de eldre husene blir godt ivaretatt, det bidrar til å skape noe helt magisk. Det er skjel i hver en bygd bare fordi husene står som om det skulle bo folk i dem. Dette til tross for at bygda gjerne er fraflyttet for flere ti år siden. Jeg elsker det !

TRYGGHETEN – Alle vet hvem alle er, om vi ikke kjenner hverandre sånn kjempe godt så vet vi likevel hvem alle er. Vi vet hvem som tilhører hvilken familie og ikke, noe jeg opplever som trygt.
Jeg har tidligere opplevd å få telefon om at Kasper befant seg i en blomstereng alene, en telefon jeg fikk av en person jeg nærmest aldri har snakket med tidligere. Likevel en person jeg vet veldig godt hvem er. Kasper hadde ikke stukket av, det var bare at jeg var litt lengre nede i blomsterengen og ikke synlig for bilister. Jeg opplevde denne telefonen som svært trygg å få, for det kunne jo ha hendt seg at Kasper hadde stukket av. Det er en god følelse, altså å vite at mennesker bryr seg.

NATUREN – Jeg vet ikke om jeg kan få sagt det mange nok ganger, men jeg virkelig elsker naturen. Jeg elsker duftene som følger med, fjellturer og turer i skog og mark. Det er så frodig, rent og vakker. Rett og slett en magisk opplevelse !

NORDLYSET – Hva er vel vakrere enn å ligge ute en sen kveld og se nordlyset sveve over deg. Jeg har riktig nok sett nordlyset en rekke ganger, men føler aldri at jeg får nok av det. Min personlige favoritt er når nordlyset svever over meg i ulike rosatoner. Det er virkelig magisk !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flott innlegg 😊 har vært dernouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229