5 ØNSKER FOR SØNNEN MIN

Som mamma vil jeg nok alltid bære på en rekke ønsker ovenfor sønnen min, jeg ønsker han kun det beste i livet. Noe jeg er ganske sikker på at alle foreldre ønsker ovenfor barnet sitt. Jeg håper at mitt barn finner ekte lykke og glede i livet sitt, at han tørr og være seg selv og leve ett godt liv. Dette samtidig som jeg håper han tar noen sjanser, og skaper seg egne erfaringer i livet. Her kommer 5 Ønsker jeg bærer ovenfor min sønn.

♥ TILGIVLSE FOR «FEIL» JEG SOM MAMMA GJØR – Som mamma forekommer det at jeg utfører noen feil. Du vil komme til å føle deg urettferdig behandler av det du vil se på som strenge regler. Regler som for meg ett symbol på min omsorg og kjærlighet til deg. Jeg er så ubeskrivelig glad i deg, og mener alle mine handlinger kun i beste mening. Jeg håper du en dag vil se og forstå mine valg og «strenge» regler, samtidig som jeg håper du en dag vil kunne tilgi meg for små feil som også vil bli utført av meg i ett naivt øyeblikk.

♥ ETT LYKKELIG LIV – I løpet av livet vil du oppleve mange følelser, følelser du i dag ikke aner at eksister i deg. Dagene vil variere, du vil oppleve både gode og mindre gode dager. Jeg håper at du selv i dine tyngste nedturer, vil kunne oppleve lysglimt som vil bringe frem ditt varme smil. Jeg håper at du finner lykken i både deg selv og livet ditt.

♥ EN GOD HELSE – Er det noe jeg virkelig ønsker at du gjennom livet ditt vil oppleve, så er det en sunn og god helse. Jeg håper at du aldri opplever en alvorlig sykdom og at du holder deg frisk og rask gjennom livet.

♥ EKTE KJÆRLIGHET – I løpet av livet vil du garantert oppleve følelsen av å bli både betatt og forelsket. Jeg som mamma håper at du vil finne den rette for deg, og at du vil oppleve hvor god den ekte kjærligheten er.

♥ TROEN PÅ DEG SELV – Jeg håper at du bestandig bærer med deg troen på deg selv. Jeg kan, jeg vil, jeg får det til. Du må aldri glemme bort deg selv. Tro på at du kan, tro på at du får det til. Da blir veien mye enklere å gå.

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Söt o härlig kille 🌞nouw.com/ingajohansson
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Så enig med deg i disse ønskene.. Du har en veldig fin blogg <3nouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229