5 Norske Youtubere jeg følger

Jeg kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg er den mest aktive seeren på Youtube, likevel har jeg mine faste som jeg iblant titter innom. Da ikke bare Norske kanaler, likevel så hender det vel oftere at jeg titter innom dem enn andre når jeg nå først tar turen innom Youtube. Jeg tenkte derfor å dele hvem / hvilke Youtubere jeg følger, samt legge med en liten begrunnelse over hva som fenger meg med de ulike kanalene.

Her kommer de – 5 Norske Youtberene jeg følger


  • 1. Isabell raad – Det jeg liker svært godt med Isabell Raad er måten hun brøyter seg gjennom alt hva hun har måtte gjennomgå. Jeg Elsker ærligheten hun bærer og måten hun deler den med sine seere. Rett og slett ei herlig dame som bærer på mye kunnskap rundt ulike situasjoner og hendelser hun har måtte kjempe seg gjennom.
    Jeg liker godt at hun deler oppturer som nedturer og at hun lar seerne komme så tett inn på hennes liv.

  • 2. Isabell Eriksen – Ei sprudlende dame som gjennom den tiden jeg har fulgt henne og blitt kjent med henne gjennom skjermen har vokst utrolig mye. Jeg opplever at Isabell Eriksen virkelig har vokst på Selvtilliten og vist meg den reisen gjennom skjermen.
    Det er ei dame som arbeider hardt og som vet akkurat hva hun vil og ikke minst hvor hun vil. Jeg virkelig Elsker det !

  • 3. Carina Talling – Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brutt ut i latter av denne herlige damen og hennes påfunn og utsagn. Ja, det har faktisk vært så intens at jeg har måtte pause videoen hennes bare for å le meg ferdig. Jeg kan ikke si annet enn at Carina Talling får meg alltid i godt humør !

  • 4. The FML Show – Disse to energibombene digger jeg ! To sprudlende mennesker som bare river meg med inn i deres videoer som den største selvfølge. Jeg virkelig aner ikke hvordan dem klarer å rive meg med inn i en verden som for meg er så fremmed, men det klarer de. Jeg er egentlig ikke en person som følger med på disse trendene som følger youtube med å spise som kjendiser, pranker hverandre, bytter liv med andre youtbere. Jeg har virkelig fått sansen for disse to !

  • 5. Eveline Karlsen – Jeg har vel kanskje alltid vært litt nysgjerrig på sminke og hudpleie, så at Eveline deler noen tips. Ja, det digger jeg ! Hun deler mye spennende tips som jeg kanskje ikke hadde turt å prøve ut selv, så jeg kan ærlig innrømme at jeg ofte tar en titt innom henne for å få et «lite spark i ræva» og bare kaste meg ut i det.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229