5 INSPIRERENDE BLOGGER DU IKKE VIL GÅ GLIPP AV

Er det noe jeg lett lar meg inspirere av. Ja, så er det blogger som sjarmerer meg, blogger som lar meg få flyte inn og samtidig gi meg en opplevelse av at «her trives jeg». Jeg liker også svært godt bloggere som deler gode ideer, tips og annet i den banen. Da både når det kommer til foto, DIY, tekst og trening. Som jeg ELSKER bloggere som gir meg noe, bloggere som klarer å fange meg inn i sin boble. Det inspirerer meg til å fortsette med det jeg holder på med, det inspirer meg til å forsøke noe helt nytt. Vel, her kommer 5 inspirerende blogger du ikke vil gå glipp av.

SPEILTVILLINGENE – Stine Skoli Ommedal er ei helt rå dame, ei dame jeg gjerne skulle likt å få litt energi av samt en liten smule av kreativiteten hennes. Hun er så dyktig og får til absolutt alt. Jeg digger henne rett og slett. Stine har en innbydende blogg, med gode, klare bilder samt en rekke gode tekster, tips og ideer. Hun er virkelig en dame som raskt fanger meg og inspirer meg til å tørre å prøve nye ting. Helt fantastisk.

CAROLINEBERGERIKSEN – Caroline Berg Eriksen virker ut til å være ei herlig dame. Hun vet hva hun vil og hvordan hun vil ha det. Noe jeg digger ved henne. Bloggen hennes er så behagelig å titte innom, nesten litt fløyelsmyk
(om du skjønner). Gjennom bloggen hennes har jeg lært mange gode oppskrifter på mat, og ikke minst gode treningstips. Noe jeg virkelig digger. Hun virker for meg ut til å være ei sterk dame, ei dame som setter seg mål og mestrer dem uten å se seg tilbake. Helt fantastisk.

ANNIJOR – Anniken Englund Jørgensen virker for meg ut til å være ei dame med tøff bagasje, men som bestandig klarer å jobbe seg opp til en styrke som jeg beundrer henne for å bære. Bloggen hennes fanger meg ganske raskt, med inspirerende innlegg. Innleggene jeg ofte lar meg inspirere mest av er Anniken sine «dagens outfit» bilder. Jeg elsker stilen hennes.
Anniken skriver også gode tekster og har klare fine bilder. Jeg digger henne rett og slett. Helt fantastisk.

NORSKETANKERIDANMARK – Tonje er ei dame jeg digger, og som jeg mener er akkurat det vi trenger blant alt det «perfekte». Hun virker ut til å ha bein i nesen, noe jeg ELSKER ved bloggen hennes. Hun legger ikke noe imellom, og deler alvorlige og seriøse tema med en liten dose humor. Det er noe jeg liker spesielt godt. Jeg liker måten hun klarer å dra meg med inn i tekstene sine, tekstene som har en perfekt lengde. Lange nok til at tekstene er innholdsrike, korte nok til at jeg skulle ønske at jeg kunne lese mer. Helt fantastisk.

TONEVINNINGLAND – Tone virker for meg til å være ei smilende og herlig dame, ei dame jeg virkelig digger. Bloggen hennes virker ryddig og innleggene hennes gjennomtenkt og godt skrevet. Jeg er også stor fan av fotoinnleggene, samt «dagens sitat» innleggene hennes. Gjennom bloggen til Tone finner jeg mye inspirasjon til egne innlegg, da særlig med tanke på foto. Jeg ELSKER de rene og vakre naturbildene hennes. Helt fantastisk.

Liker

Kommentarer

Freddy90
Freddy90,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229