5 Blogger jeg leser # Del 3

Jeg har tidligere delt innlegg hvor jeg deler hvilke blogger som inspirerer meg og ikke minst motiverer meg. Jeg er enormt glad i det å lese blogger, da det å komme inn på fremmede mennesker sitt liv gjør at jeg får dekket min nysgjerrighet og trang til å alltid være oppdatert. Jeg føler at disse bloggerne absolutt er fantastiske og ønsker derfor å anbefale dem videre, da med en liten begrunnelse på hvorfor jeg leser akkurat disse bloggene.

nouw.com/anleggsfrue – Linda virker ut til å være ei positiv dame. Hun deler mye fra hverdagen, noe jeg virkelig liker med bloggen. Jeg føler på mange måter at det gjennom slike innlegg er lettere å «bli kjent» med bloggeren.
Jeg liker også godt at hun deler bilder av hår, noe virkelig inspirerer meg til å ønske å gjøre noe med mitt hår. Nå har jeg ikke rukket å bli skikkelig godt kjent med anleggsfrue, noe jeg tror jeg kommer til å kjenne annerledes på om kort tid. Det er ikke så lenge siden jeg startet å lese bloggen hennes, men er likevel hekta !

nouw.com/helsedagboka – Inger Johanne er ei aktiv dame på bloggen, hun kan dele opptil flere innlegg i løpet av en dag. Noe jeg virkelig beundrer henne for.
Jeg opplever Inger Johanne som ei herlig dame som jeg ønsker å bli bedre kjent med gjennom bloggen. Jeg opplever innleggene hennes som ærlige, noe som jeg liker veldig godt. Jeg opplever ofte at jeg bare må innom bloggen hennes for å lese innleggene hennes. Digger det !

nouw.com/mamma_kamilla – Kamilla virker ut til å være en helt fantastisk mamma til sine barn. Hun virker ut til å være sterk og håndterer selv de tøffeste perioder av livet på en beundringsverdig måte. Jeg ser virkelig opp til denne damen og alt hun håndterer og ikke minst alt hun mestrer !
Et stort forbildet for meg er du <3

nouw.com/mammatetheo – Marcela deler gjennom bloggen sin innlegg hvor hun deler alt i fra hverdagslige situasjoner, opplevelser, dette samtidig som hun tar viktige og gode temaer. Marcela deler også videoer på bloggen sin, noe jeg liker ekstra godt. Da jeg opplever å komme enda tettere inn på livet hennes ved å kunne plassere en stemme på henne. Jeg liker bloggen svært godt, du er kjempe god !

nouw.com/fluffandberries – Rebekka er ei dame som virkelig inspirerer meg. Bloggen hennes opplever jeg som stilren og innholdsrik. Hun deler mage gode tips og inspirerer meg til å ønske og prøve ut mer, da både når det kommer til kaker, drikker og ikke minst når det kommer til planter. For noen fantastiske løsninger hun har valgt ! Jeg opplevde å virkelig få lyst på blomster mens jeg leste meg gjennom innlegget «mine favoritt planter». Jeg forstår ikke hvordan du klarer å holde bloggen din så enkel, så innholdsrik samtidig som den er så stilren.

Liker

Kommentarer

mamma_kamilla
mamma_kamilla,
Åhhhh åhhh!!! Så utrolig god og herlig du er!! TAKK! 💗❤️ Litt stille fra meg om dagen, litt lite energi 🥴❤️nouw.com/mamma_kamilla
livetmitt93
livetmitt93,
skal innom og se 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229