5 Blogger jeg leser # Del 2

Det finnes mange bloggere som både skriver godt og legger inn mye arbeid i sin blogg, noe jeg har bemerket meg ganske godt under disse «snokerundene» mine. Jeg elsker å lese om hverdagen til andre mennesker, samt hvordan andre løser de utfordringene enn hverdag har å by på. Jeg opplever også at flere innlegg hos ulike bloggere er ganske personlig, noe jeg finner ekstra interessant. Jeg er selv ett ganske «dypt» menneske og elsker å la meg dras inn i andres tankegang og hvordan andre løser de utfordringene som jeg vet at mange mennesker føler på i løpet av livet.
Jeg har som mange andre flere faste blogger jeg i løpet av ett døgn besøker, og noen av de jeg finner mest interessante har jeg denne gangen valgt å skrive litt om. Jeg velger også å skrive litt om hvorfor jeg finner akkurat disse bloggene interessante.

♥ nouw.com/iselinmarth – Iselin er en blogger jeg har fulgt en stund, og med det en av bloggerne jeg selv føler jeg har blitt godt kjent med via hennes innlegg på bloggen. Iselin deler ganske mye av seg selv og livet sitt via bloggen, noe jeg setter stor pris på. Jeg har virkelig blitt glad i denne jenta, gjennom det jeg har lest på bloggen hennes !
Iselin deler også Vlogger på bloggen sin, noe som bidrar til at jeg finner henne ekstra interessant. Jeg vil beskrive bloggen til Iselin som ryddig, gode tekster og fine bilder. Jeg virkelig digger bloggen hennes, og tar meg ofte turen innom for å holde meg oppdatert !

♥ nouw.com/marthesofie – Marte Sofie er en blogger som raskt dro meg inn i hennes bloggverden. Jeg kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg hver gang det dukker opp ett nytt innlegg fra henne. Marte Sofie skriver gode tekster og deler klare, tydelige bilder. Bilder som virkelig fanger min oppmerksomhet. Dette er virkelig noe Marte Sofie kan !Jeg har dessverre ikke enda rukket å bli skikkelig kjent med bloggen hennes, men det er noe jeg regner sterkt med at jeg kommer til å bli i løpet av kort tid. For jeg kan ikke unngå å klikke meg inn på bloggen hennes !

♥ nouw.com/norsketankeridanmark – Norsketankeridanmark er en aktiv blogger, som ofte setter meg litt ut. Hun treffer meg i nærmest hvert innlegg hun skriver, og deler sannheter både innpakket og åpent i flotte tekster. Noe jeg virkelig digger !
Jeg setter enormt stor pris på hennes ærlighet og det at hun våger å bare si at sånn er det, for det er jo nettopp sånn det er. Vertfall deler jeg den samme opplevelsen av virkeligheten som henne, opp til flere ganger. Jeg opplever også å være uenig med henne, noe jeg ser på sunt. Jeg liker det at hun inspirer meg og nærmest setter fart på hjernen min, som vær eneste gang jeg har tittet innom henne får noe nytt den har lyst å varsle fingertuppene om at de må få ut på tastaturet. Jeg virkelig digger denne damen, og synes hun er helt rå !
Bloggen til Norsketankeridanmark er en ryddig blogg, med korte, gode innlegg. Innlegg som du kan velge å lese rett frem, eller tolke på flere ulike måter. Helt fantastisk !
Bildene hennes er helt fantastiske. Dette er virkelig en dame som kan sine saker.

♥ nouw.com/trinelisesikkeland – Trine Elise er en blogger jeg for ikke så lenge siden fikk øynene opp for. Jeg virkelig ikke angrer på !
Gjennom bloggen til Trine Elise får jeg glimt av hverdagen hennes som mamma og samboer er, noe jeg finner stor interesse i. Trine Elise skriver bra og deler fine bilder. Noe jeg virkelig liker svært godt med innleggene hennes. Personlig kan jeg ofte oppleve å kjenne meg igjen i innleggene hennes, noe som gjør bloggen hennes ekstra interessant for meg. Jeg liker også svært godt at bloggen til Trine Elise virker veldig ryddig, det virker ut til at hun har full kontroll på alt hun gjør.

♥ nouw.com/linniae – Linni Andrea er en blogger som skriver om de utfordringene hun opplever i livet, og ikke minst de utfordringene hun lever med og i.
Innleggene til Linni Andrea er ekte, noe jeg virkelig kan føle på hver gang jeg leser innleggene hennes. Linni Andrea virker ut som ei fantastisk jente, ei skikkelig tøff og sterk jente som bærer på mye vondt. Noe jeg er glad for at hun klarer å dele. Jeg kjenner at jeg oppriktig har blitt glad i henne gjennom hennes innlegg !
Bloggen til Linni Andrea er ryddig og inneholder mye god tekst. Jeg vil bare takke deg for at du velger å være så åpen, så ærlig og ikke minst for at du velger å være deg selv !

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fine disse 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229