5 blogger jeg leser # Del 1

Jeg minnes tilbake til den tiden hvor jeg oppdaget blogger, og virkelig fant interessen i det å lese hva andre mennesker hadde på hjertet. Jeg tenker da på tiden hvor VOE lå på førsteplass på blogg.no, og siljemilf var den første mammabloggeren jeg ble «kjent med» via bloggen. Jeg minnes hvor gode de ulike bloggerne var på å fronte hverandre og virkelig heie på hverandre. Topp bloggerne la ut lister over hvilke blogger dem leste, noe som bidro til at flere «små blogger» steg i tabellen og vi som lesere fikk bli kjent med dem, noe jeg virkelig satte pris på. Jeg elsket det å finne flere blogger å lese !
Nå er riktig nok ikke jeg noe topp blogger, likevel ønsker jeg å dele med meg hvilke blogger jeg leser fast. Nå er jeg sikkert over snittet nysgjerrig på mennesker, noe jeg ikke er redd for å innrømme. Jeg leser mange ulike blogger, noe jeg finner interessant og spennende. Jeg føler på mange måter at jeg via bloggen til de ulike menneskene jeg leser innleggene til, at jeg har blitt kjent med dem.


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨^^^^¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 • Tinaandreass1.blogg.no – Tina er vel den bloggeren jeg har fulgt lengst av alle, da riktig nok ikke helt fast. Dette da hun ofte har byttet bloggnavn, samt hatt flere bloggpauser. Til tross for at Tina har hatt flere ulike blogger og lange bloggpauser, er det noe som bestandig har ført meg inn på hennes blogger.
  Tinaandreass1.blogg.no er en blogg hvor jeg personlig finner mye interessant, hun deler mye av seg selv og skriver blant annet om livet som ung mamma, utfordringer i livet og tar opp det jeg ser på som viktige temaer.
 • nouw.com/byelinpaulsen – Elin Paulsen skriver en blogg jeg nylig har kommet over, en blogg jeg falt ganske raskt for. Hun skriver gode tekster og deler mye av sin noe uvanlige hverdag som mamma. Elin Paulsen har en ganske ryddig blogg, med fantastiske bilder !
  Jeg kjenner at jeg gleder meg enormt til å lære henne å kjenne bedre gjennom bloggen hennes, som jeg allerede har rukket å få en form for avhengighet for.
 • Mammatilinesofie.blogg.no – Denne bloggen tilhører min kjære lillesøster, noe som kanskje gjør den litt ekstra interessant for min del. Meg og min lillesøster bor ganske langt unna hverandre, så det å kunne lese om hennes og tantebarnet mitt sin hverdag. Ja, det setter jeg enormt stor pris på.
  Nå snakker vi riktig nok med hverandre nærmest hverdag, og noen ganger flere ganger til dagen. Likevel er det noe med det å kunne lese om hverdagen deres som jeg liker. Mammatilinesofie.blogg.no er en blogg hvor du kan lese om en hverdag som småbarns mamma, samt tanker, og det som ellers skjer i livet.
 • nouw.com/livetmitt93 – Nina Cecilie er også en av de bloggerne jeg har fulgt ganske lenge. Nina Cecilie oppdaterer bloggen sin stort sett hver eneste dag, noe jeg virkelig setter pris på. Alltid noe morsomt eller interessant å lese om man titter innom bloggen hennes. Nina Cecilie legger også ut videoer, noe som lar oss lesere bli ekstra godt kjent med henne. Jeg synes også hun skriver godt og deler mye med oss som lesere. Om du besøker nouw.com/livetmitt93 vil du også finne en konkurranse som Nina Cecile har gående hver eneste uke. En helt fantastisk konkurranse hvor hun hver uke velger å fronte andre blogger som melder seg på. Jeg virkelig Elsker det engasjementet hun har i bloggen sin, da med tanke på innhold og hva hun velger å dele med oss. Jeg er «avhengig» av å ta meg en titt innom bloggen hennes, vertfall en gang om dagen !
 • nouw.com/karimaritas – Kari Marita er en blogger jeg ganske nylig har fått øynene opp for, samtidig en blogger jeg virkelig digger ! Kari Marita virker for meg ut som ei dame som tørr å si ifra, noe jeg liker. Hun skriver godt og deler gode bilder. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å fortsette å følge henne, samt å bli bedre kjent med henne gjennom innlegg på bloggen hennes.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Aww nå ble jeg glad. Tårene trillet Her no. Så koselig og høre så mye fint. Godt noen liker bloggen min. Setter pris på bloggen din også. Jeg prøver og dele det som folk liker og det jeg liker:)
nouw.com/livetmitt93
KariMaritas
KariMaritas,
Så hyggelig💗 Du har en fin blogg også😊nouw.com/karimaritas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229