3 FAVORITTER TIL HÅRET

For 2 år siden opplevde jeg en ganske skremmende situasjon, en situasjon som i dag har endret mitt syn på viktigheten over å velge riktige produkter. Da særlig med tanke hår og hodebunn.

Jeg hadde nemlig valgt feil produkt til mitt hår, noe som førte til en allergisk, smertefull og ganske ufyselig reaksjon. Hele hodebunnen min føltes ut som en brennende, stor boble. Hvorfor ? Jo fordi jeg ikke tenkte meg om. Jeg kjøpte inn det som var billig og greit og tenkte ikke noe mer over det. Vel, i dag er jeg skeptisk til å prøve meg på nye produkter til hår, noe jeg har all grunn til og være etter en slik hendelse. Det tok meg faktisk 3 måneder og få hodebunnen min til å føles «normal» igjen. Etter de 3 månedene var jeg ganske bestemt på at en slik situasjon skulle jeg ikke havne i en gang til. Jeg valgte da å gå til noen som kunne hjelpe meg med produkter, produkter som var tilpasset mitt hår og ikke minst min tørre og følsomme hodebunn. Dette angrer jeg ikke på.
2 år senere, sverger jeg fremdeles til de 3 anbefalingene jeg fikk for to år siden. Håret mitt har aldri vært så skinnende og glatt som nå, dette samtidig som hodebunnen min har en naturlig fuktighet uten noe form for utslag av eksem eller annen irritasjon. Jeg har takket være disse tre produktene fått ett helt annet forhold til mitt hår og min hodebunn. Det er faktisk deilig å vaske og pleie håret mitt, en følelse jeg ikke kan skryte på meg og har følt på før jeg fikk disse produktene i mitt liv. Her kommer 3 favoritter til håret.

PAUL MITCHELL EXSTRA BODY – Denne er kanskje min favoritt. Om det var ett produkt jeg overhodet ikke klart meg uten, ja så er det denne.

TEA TREE SPECIAL SHAMPOO – I starten var jeg ikke særlig begeistret for duften, da den er ganske sterk. Vel, duft får være duft fordi jeg elsker hva den faktisk gjør med både hodebunn og hår. Denne er magisk.

GOLD SMOOTHING CREAM – Omg, denne her er bare helt fantastisk ! Jeg benytter meg flittig av denne, da jeg elsker hvor skinnende og glatt håret mitt blir av denne kremen.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
takk for tips 😊nouw.com/livetmitt93
byviola
byviola,
Unehagelig opplevelse, men bra det ble en tankevekker. Å velge produkter som er bra for både kropp og miljø er så viktig!<3

Hilsen Viola
- nytt norskt magasin på nett
nouw.com/byviola
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229