14 TING VI JENTER GJØR

Ikke si at det bare er meg som gjør akkurat disse tingene, fordi da driter jeg meg fullstendig ut. Haha. Men det er sånn at vi jenter har en del ting som vi gjør i løpet av hverdagen, ting som kanskje skiller seg litt ut og blir sett på som merkelig. Da særlig av oss jenter, litt merkelig at vi selv ser på det «normale» som pinlig og merkelig. Men sånn er vi nå bare. Jeg har satt sammen en liten liste over ting vi jenter gjør, kanskje kjenner du deg igjen ?

DUSJER LEEENGE – Vi kan bruke evigheter i dusjen, og har alltid gode unnskyldninger på plass om noen lurer på hvorfor vi bruker så lang tid. Unnskyldninger som «det tar tid å vaske håret», eller «jeg bare måtte ta en hårkur». Egentlig er det bare deilig å ha litt tid for seg selv i det deilige varme vannet. Det er her tankene får sveve fritt.

SETTER HÅRET PÅ VEGGEN – Du vet når du vasker håret i dusjen, du har hakkurat tatt i såpen og plutselig står du der med en klase hårstrå i hånden. Da er det mye enklere å feste dem på veggen, enn å hive dem i søpla. Da slipper dessuten sluken å gå tett og du kan nyte den tiden du trenger i dusjen uten å tenke på at vannet kan renne over.

JAKTER PÅ SNACKS – En uke i måneden er kanskje litt ekstra ille, når det kommer til å jakte etter snacks. Vi kan gå i butikken og kanskje kjenne på den dårlige samvittigheten over alt vi ønsker å kjøpe, noen ganger kommer lysten fremfor samvittighet. Likevel ikke hver gang !
Oftest streifer tanken «jeg har nok noe hjemme», når du så da kommer hjem jakter du etter snacks i skuffer og skap. Den dårlige samvittigheten stikke ikke like hardt om ingen ser på. Du fortjener trossalt den sjokoladen eller boksen med is. Vi bare må ha noe søtt og godt !

SKULLE ØNSKE JEG VAR EN GUTT – En uke i måneden kjenner man litt ekstra på tanken «skulle ønske jeg var gutt». Tenk så heldige guttene er som slipper mensen og alt som følger med. De slipper så lett unna absolutt alt, vi jenter må gå gjennom mensenstrasjon og fødsler. Livet er så urettferdig !

SPEILER SEG I VINDU – Når vi går forbi ett vindu med litt gjenspeil i, klarer vi ikke bare å gå forbi uten å se på oss selv. Ser håret greit ut ?, går jeg kanskje litt merkelig ? hvordan ser jeg ut akkurat nå ?.

TITTER OFTE I KJØLESKAPET – Når vi jenter kjeder oss får kjøleskapet gjennomgå. Vi kan ta flere helt unødvendige runder med å bare åpne kjøleskapsdøren. Dette helt uten at det er noe vi leter etter, eller ønsker å spise.

DRAR UT TRUSA – Hva er vel mer irriterende enn en truse som ikke skal inn i rompesprekken, som absolutt heletiden klarer å havne der. Det gnager og er ganske ubehagelig.
Vi ender ofte opp med å se oss godt om før vi likevel lager en liten sene mens vi drar trusen på plass, dette for å være sikker på at ingen oppfatter riktig hva vi holder på med.

SNAP I FRA TOALETTET – Når du sitter på toalettet og får en snap som du bare må svare på, ja så forsøker du så godt du kan å ta et nærbilde mens du skjuler bakgrunnen. Dette bare sånn at ingen skal vite at du faktisk sitter på toalettet.

BRUKER BHEN SOM VESKE – Den sikreste plassen å legge mobilen, bankkort, ob og andre viktige ting du har med deg på byen er vel i BH- en ?

BARBERER KUN SYNLIGE OMRÅDER – Når jenter tar på seg en kort bukse, barer vi oss bare helt nederst på leggen. Det er ett ork å skulle barbere seg helt, om man likevel ikke skal vise hele benet !

GÅR RUNDT OG SNAKKER I TELEFONEN – Når telefonen ringe har jenter en tildens til å reise seg opp og vandre rundt mens de snakker i telefonen. Vi begynner gjerne å vannblomster, rydde i sminken eller brette klær. Alt etter hva vi kommer på. Vi klarer rett og slett ikke å bare sitte i ro å snakke.

VI LYVER – Det å lyve er noe vi jenter er eksperter på, og vi vet det egentlig veldig godt. Ja, selv om vi nekter for det. Har bestevenninnen vært hos frisøren sier vi «så fin du var på håret», selv om vi egentlig tenker «wow, det kledde du virkelig ikke». Vi kan lyve om å ha sett en serie, bare for å være en del av gjengen mens vi egentlig overhodet ikke henger med på noen ting som blir sagt.

STALKER – Vi stalker ofte i hjel en gutt før vi møter ham, bare for å vite mest mulig om han. Ja, eller ex-en og den nye kjæresten hans. Ofte sammenligner vi oss selv med den nye kjæresten og tenker «huff, hun ser jo ikke ut». Mens vi stalker gjør vi vårt beste om å ikke komme bort i «liker», for det er helt krise om han skulle finne ut at vi er innom og snoker!

OVERREAGERER PÅ LYDER - Når vi er alene, eller nettopp har lagt oss overreagerer vi på absolutt alle lyder i huset. Skulle det knirke litt i trappen når du har kommet deg opp, ja så er det garantert en farlig innbruddstyv som forfølger deg.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
haha noe jeg gjør her ja 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229