12 TV- SERIER JEG SÅ PÅ SOM BARN

Som barn hadde jeg en rekke ulike favorittprogrammer på Tv som jeg bare måtte få med meg. Altså hva var en ettermiddag uten Dennis og prinsesse Sissi på FOX KID. Her kommer 12 Tv – serier jeg så på som barn.


PRINSESSE SISSI
Denne serien var jo bare søt, og faktisk den eneste «jentete» tv- serien jeg likte. Bare introen til prinsesse Sissi kunne få meg til å være stille og sitte med «tallerken runde øyne» og følge med.

DENNIS Rampete Dennis. Jeg var helt avhengig, noe som kanskje handlet om at jeg faktisk kunne kjenne meg selv igjen i mange av hans rampete påfunn.

FRIMINUTT Denne serien lot jeg meg ofte rive med i og digget alle de små påfunnene deres. Det var nærmest som dem inspirerte meg. Vi hadde vertfall mange «hemmelige klubber» som følge av denne tv- serien.

ED, EDD OG EDDYDe skitne, ekle guttene her digget jeg. Dette til tross for at det var enkelte episoder jeg ikke taklet å se på fordi jeg oppriktig brakk meg. Morsomme figurer.

POWERPUFF JENTENE Jeg var egentlig ikke så begeistret for denne trekløveren, men elsket å ta opp krangelen med min lillesøster om hvem skulle være hun blonde med blå øyne. Haha.

DEXTER’S LABRATORIEHaha, jeg bare digget måten han snakket på og kunne kjenne på irritasjonen over søsteren Diddi.

HEY ARNOLD Altså, gutten med fotballhodet han var virkelig helten min. Så snill og hjelpsom. Denne serien digget jeg virkelig.

KATT HUND Egentlig likte jeg ikke denne TV – serien. Likevel lot jeg meg rive med, så noe må det jo har vært som klarte å dra meg med gjennom en hel episode.

LANGBEIN OG SØNNAltså disse to figurene var jo bare så herlige. Uheldige og vanvittig morsomme, det er ikke få gangene jeg har fått latterkrampe av disse to.

RUGRATS De søte, rampete babyen. Åh som jeg elsket denne serien. Det var alltid så mye som hendte i episodene. Ja og ikke minst så digget jeg Angelica, i noen av hennes påfunn kunne jeg til og med kjenne meg selv igjen.

ARTHUR Som jeg kunne leve meg inn i denne serien. Jeg minnes til og med at jeg hadde en favoritt episode hvor Arthur fikk vannkopper. Haha.

FRANKLIN Franklin kunne gange med to, og knytte sine sko. Altså var der noen som ikke så på Franklin ? Jeg elsket det.

Liker

Kommentarer

andreacharlotte
andreacharlotte,
Så på mange av disse jeg også 😊
nouw.com/andreacharlotte
Martheguls
Martheguls,
Så morsomt å lese, så på de alle da jeg bsf barn 😀♥️nouw.com/martheguls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229