10 MERKELIGE FAKTA OM MEG SELV

Vi har vel alle noen morsomme eller merkelige fakta om oss selv ?
Haha. Selv føler jeg vertfall at jeg har en rekke merkelige ting jeg gjør i løpet av hverdagen og ikke minst i løpet av livet mitt. Her kommer 10 merkelige fakta om meg.

♥ MUSIKK – Når jeg først har fått dilla på en sang, så spiller jeg den i hjel. Altså jeg bare må høre på den ene sangen til jeg er dritt lei av den. Skikkelig teit, men jeg klarer ikke å la være.

♥ TELEFON – Altså om det ringer ett nummer jeg ikke har lagret, får jeg totalt panikk. Jeg må ha kontroll på hvem som forsøker å ta kontakt med meg, og velger heller å la være å svare om jeg da ikke rekker å søke på 1881 og finne ut hvem som faktisk ringer før det blir brutt.

♥ GLEMSK – Skulle jeg gjøre det, er du seriøs nå ? Det har ikke jeg fått beskjed om. UPS.
Jeg vet ikke hva det er med den hukommelsen min, men noe er det og jeg aner virkelig ikke hva, men skulle gjerne likt og visst det. Avtaler og annet viktig går ofte i glemmeboken min, noe som irriterer meg. Jeg har faktisk måtte begynne med alarm på telefonen om det er noe viktig jeg må huske. Krise.

♥ SAMTALER MED MEG SELV – Jeg snakker ofte med meg selv, og kan ha lange samtaler med meg selv inni hodet. Egentlig litt deilig, fordi jeg er som oftest helt enig med det som sies. Haha.

♥ KRESEN PÅ BRØD – Er det noe jeg virkelig er kresen på så er det brød, altså helt oppriktig så brekker jeg med av brød med frø i. Jeg har aldri taklet det og vil nok aldri komme til å takle det. Jeg har ikke tall på hvor mange glass med vann jeg har benyttet for å svelge ned en brødskive med frø i når jeg er på besøk og ikke har villet virke frekk eller utakknemlig.

♥ SNAKKE I FORSAMLINGER – Jeg ELSKER å snakke i større forsamlinger og får skikkelig energikick av det.

♥ BIL – Jeg må alltid kjøre bilen selv, og får panikk om noen andre kjører. Da sitter jeg og «bremser» til turen er over. Rart, og jeg aner ikke hvorfor jeg sånn, men sånn er jeg nå. Haha.

♥ HØYRE OG VENSTRE HÅND – Jeg har bestandig kunne benyttet meg av både høyre og venstre hånden når jeg skal skrive. Noe som har vært en stor fordel under prøver, tentamen og eksamen på skolen. Haha.

♥ SPRØYTER – Altså jeg har totalt angst for sprøytespisser, noe som ved en anledning i barndommen førte til at jeg ble innlagt på sykehus slik at de skulle få tatt de blodprøvene som var nødvendig. Minnes ikke helt hvorfor de trengte blodprøver, men det sier vel bare hvor mitt fokus lå. Huff.

♥ MITT FØRSTE STEG – Da jeg var 9 måneder tok jeg mine første steg, noe faktisk Kasper også gjorde.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
kjekt og lese om deg 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229