01.09.2018

SÅ kom dagen endelig hvor eventyret for alvor skulle starte. Kl.04.30 vågnede jeg med en voldsom kvalme, men jeg blev enig med mig selv om at det var fordi jeg var meget sulten.

Jeg spiste og kvalmen gik heldigvis væk. Der var dog stadig lidt sommerfugle i maven, men dem blev jeg nødt til at leve med.

Min far kørte min mor og jeg til lufthavnen og kl.12.00 ankom vi til adressen i Paris hvor jeg skulle bo.
Min mor og jeg måtte tage en etage ad gangen, da jeg havde pakket 4 store og 2 små kufferter, som skulle bæres op på 5. etage.
Men det var det værd, blev vi hurtige enige om, da vi så udsigten. Lejligheden var lidt mindre end hvad jeg havde forestillet mig ud fra billederne, men ellers var den som den skulle være. Lille og charmerende.

Der manglede lidt småting hist og her, men ikke mere end hvad en tur i IKEA kunne klare. Så næste dag fandt vi vejen til IKEA med metro, tog og bus. Udover turen dertil, som var en oplevelse i sig selv, var vi selvfølgelig også ude og se Paris de tre dage min mor var i byen. Vi fik bl.a. set Eiffeltårnet, Sacre coeur, Notre Dame, Jardin du Luxembourg og min skole.
Vi fik også rengjort tingene i lejligheden og pakket alle mine ting ud, så jeg kunne begynde at føle mig hjemme.

Om mandagen tog min mor hjem og jeg fulgte hende så langt som jeg kunne til flyet. Turen tilbage til lejligheden, alene, føltes ja jeg ved ikke lige præcis hvad den følelse kaldes. Men jeg tror det var en blanding af spændende og skræmmende. Men på en anderledes måde end jeg nogensinde har følt før. Jeg vidste præcis hvor jeg skulle hen, men jeg havde bestemt ikke ligeså travlt som alle menneskerne omkring mig, med at komme derhen.
Jeg skulle kun være alene i et par timer, da min veninde Julie kom senere for at besøge mig, så det var kun en lille forsmag på at være helt alene i byernes by.

Det må i læse mere om næste gang.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229