Hade en annan blogg som har legat och dammat för länge nu.

Så nu tar vi nya tag och börjar blogga igen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna lilla tjejen var helt underbar idag. Jag kom till förskolan halv 4 och vi började med glögg och pepparkakor innan 30 småttingar satt i en rund ring och sjöng luciasången.
Det är dessa stunder i mitt liv som motiverar mig och som gör att jag glömmer allt det jobbiga och får 300% mer energi.

Älskar dig mammas lilla prinsessa <3>IMG_6465.JPG

Och idag fick Victoria julkort från världens bästa Emma.
”Jag ska ha kortet i mitt rum vid min säng mamma” sagt och gjort… nu sover hon med kortet :)
IMG_6507.JPG

Likes

Comments

Eftersom V har varit hemma från förskolan större delen av förra veckan så hade hon mycket energi i kroppen idag. Vi testade barnpassningen på gymmet men det gick inte så bra så hon fick hänga med mig på gymmet i ca 1h.
Om hon tyckte att det var kul, hmm bilden säger ju allt :) men jag kommer nog vänta ett tag till innan vi testar på barnpassningen igen. Hon är nog inte redo för det än IMG_6401.JPG

Likes

Comments

Första gången ever jag besöker festivalen och det blir nog inte sista.
Man blir så inspirerad av alla människor som tävlar och har värsta grymma kroppar. En vacker dag ska jag nå mina mål det lovar jag och någon gång ska jag delta i en av tävlingarna på fitnessfestivalen.

Det blev en del shopping och mitt bästa köp var ett hopprep som vi brukar använda på crossfit. Nu ska jag träna på mina dubbel under varje dag så jag slipper frustration när jag inte klarar det p�� passet.

IMG_6255.JPG

IMG_6257.JPG

Likes

Comments

Denna mamma har varit på vift två fredagar i rad nu och det har verkligen varit två roliga fredagar.
Förra veckan sa vi hejdå till några som skulle sluta och igår var det den årliga julfesten som gällde.
Så nu har jag gjort mitt för iår :) nu blir det familjemys resten av kvarstående året och ser fram emot att börja år 2015 med nya utmaningar

IMG_6232.JPG

IMG_6227.JPG

IMG_6241.JPG

IMG_6055.JPG

IMG_6048.JPG

IMG_6049.JPG

Likes

Comments

Att man har en älskvärd person i sitt liv som ser andra lyckas varje gång de försöker. Att se sina närmaste vänner en efter en bilda familj men själv inte kunna det efter många år av försök, det måste göra väldigt ont och jag kan verkligen inte föreställa mig den smärtan som du har fått gå igenom.
Men nu min älskade Linda det är er tur nu. Min störta önskan just nu är att allt går som det ska den här gången och jag är nog inte den enda som känner så.

Ingen annan förtjänar det här mer än ni <3>

Likes

Comments

Jag och V har haft mystid med mormor idag medan pappa var på stan med kompisar.
Och igår fick jag ännu mer energi och kärlek från älskade Emma och Linda.
Har knappt sovit 4 timmar per natt de senaste två veckorna så nu provar jag nya metoder och hoppas på att det hjälper. Annars tar jag den hårda vägen( besöka läkaren )

Kan man inte åka till frisören så kommer frisören till dig med produkter, kärlek och kvalitetstid.
IMG_6025.JPG

Likes

Comments

Inte jag som har skrivit detta :)
……………………………………………………..

Hej alla tjockisar.
Nu har jag efter ett kraftigt ät-återfall på mockatårta, Mc Donald,-menyer, litervis av dipsås, äta västkustsallad direkt ur burk, plockgodis och Redbull hittat tillbaka till fitnesshimmelriket. F*ck vad trist när man inte hittar sitt gymkort.(låg på botten i fritösen)
Idag hoppade jag up kl.06.45 från min spikmatta. Övertänd. Frukost: Wasa knäcke med ett ärtskott. Facebookade om mina perfekta barn + dagens träningschema och därefter Powerwalk 11,4 km med mina gångstavar av armeringsjärn. Därefter 5 X 900 meter dike jämnfotahopp med anabola och traktordäck i sele.

Hem för kort dusch. Toksprang till gymmet 5,3 km med ryggsäck fylld av konfirmationsbiblar(74 st).
Väl på gymmet skällde jag ut ALLA för att jag tyckte dom såg TJOCKA ut, bokade sedan upp mig på ALLT!!!
2 X 45 min.Aerobic, 3 X 30 min BODYATTACK , 2 X 35 min GRIT-STRENGTH.
Därefter Cykel Activio, Ruffie, 4 X 40 min. BOX + 3 X 35 min X-Fit.
Bastu 105 grader i 19 minuter, därefter CXWORX, 5 X 30 min. Wod Performance.
2 dl. nässelpowerdink sedan 4,9 mil löpning i tät, kuperad terräng iförd gammal riddarrustning i plåt. En banan, 6 dl.vatten + skalet från 3 morötter. Spydde upp allt.

50 min SH’BAM, Bodypump + 3 X 50 min Switching. Här kände jag mig ur form, men efter 2 blackouter och ett hjärtstillestånd gasade jag med 3 X 40 min. Bodycombat, 1 X GRIT® PLYO, simmade 2,9 km med slalomskidor avrundade med 8 X ViPR Athletic.
(här spydde jag igen. Magsjuk!!?). Hem till familjen och kollade ”Fortet” samtididigt som jag gjorde push ups i hysteriskt tempo. Innan jag lägger mig ska jag återigen facebookprofilera mig med mitt tränings-schema, mina A-barn, beställningsvin tillsammans med altanbilden i solnedgång som har ALLT.

God natt tjockisar.
Ps. Glöm inte att du är för tjock.

Likes

Comments

Dagen har gått i ett. Vi har gjort allt möjligt och lite till.
Mikael har byggt och jag och V har hängt med grannbarnen på FM.
Sen har vi haft vänner över på middag med god mat och massa prat.
Nu blir det lördagsmys fastklistrad i soffan..ZzZZzzzz

Det blev ändå lite träning för min del imorse då jag fick springa efter denna goingen när hon åkte cykel och sparkcykel IMG_5819.JPGIMG_5835.JPGIMG_5825.JPGIMG_5845.JPG

Likes

Comments

Många frågar hur jag orkar med allt, speciellt när det kommer till träning.
Jag började min resa när jag nästan var på väg att gå in i väggen. Det blev bara för mkt av allt, jobb, hemma, vänner och familj… Ja allt på sitt eget sätt.
Jag har alltid varit träningsmänniska sen jag kan komma ihåg så det är min grej och jag tappade det precis innan graviditeten och ett väldigt bra tag efteråt.
När jag bestämde att ändra mitt liv i februari så körde jag 100% men först var jag tvungen att ändra på mig själv.
8 månader har gått och min resa har bara börjat. Min motivation är i första hand Victoria , jag vill må bra i kroppen och leva länge så jag kan ta hand om henne så länge jag kan sen Mikael och min älskade familj och så att jag själv mår mycket bättre av det.
Min ursäkt var tid och vill man verkligen göra en grej så kan man alltid hitta tid för det. Jag går oftast och tränar sent på kvällen eller på min lunchrast så jag inte tar tiden från Victoria och helger är oftast träningsfria dagar.

Nu har jag inte kunnat träna på mer än en vecka på grund av min kära rygg och jag känner redan skillnaden. Tröttare, äter sämre och lägger mig sent men snart så kan jag börja igen.

Här nedan är resultatet från mitten av februari tills oktober. Jag är väldigt nöjd och nöjdare blir jag när jag når mitt mål

IMG_5595.JPG

Likes

Comments