Nä men vad säger man? Jo äntligen FREDAG!

Hallå hallå på er alla fina!!

Snacka om att den här veckan har gått undan tycker inte ni också de? Det var inte längesedan det va måndag och nu är det redan fredag och helg. Men det känns nästan som om att det kommer att gå undan riktigt ordentligt haha.

Inatt fick jag gå upp runt 02 tiden för att mina föräldrar skickade lite presenter till mig då det är min födelsedag nästa månad och personen som transporterade mitt paket har semester nu i 2 veckor så det vart på pricken. Jag kommer att lägga upp lite bilder på det jag har fått men det är många fina saker.

Snart ska en person komma och fixa lite saker i lägenheten då det blev inte klart innan jag flytta. Dock hoppas jag han kommer annars skulle hyresvärden kolla med någon annan som kan komma då killen lovade komma i tisdags och jag vänta till runt 21-21:30 tiden och när jag kontakta honom så kunde han inte komma längre. Han skrev till mig dagen efter att han inte kunde komma då men att han kunde lördag. Det blev för mycket så han sa att han kommer idag. Nu är klockan strax efter 20 så vi får hoppas på att han kommer.

Städningen verkar aldrig ta slut för mig och jag är inte slutkörd men känns nästan som jag inte vet vad jag ska göra mig av med allt, riktigt konstigt. Men jag är iallafall klar med mer än hälften av sakerna vilket är positivt hehe.

Nä nu ska jag fortsätta så får vi höras av lite senare. Det ska typ börja regna snart och det är riktigt mörkt så det passar bra att göra rent.

xoxo,
Diandra

Gillar

Kommentarer