Det var de värsta jag varit med om

Halloj där,

nu är jag tillbaka efter en riktigt hemsk resa då jag har varit riktigt sjuk. Hade många symptom utav Covid och det var verkligen det värsta jag har varit med om. Det jag skulle kunna säga är typ influensa gånger 10 så mycket värre. Det hela började med feber, 38.4 och har gått upp och ned hela tiden under 5-6 dagar. Sedan börja jag hosta som fan och det kändes som om mina lungor ville komma ut.

Muskelvärk, som om att jag hade sprungit ultramaraton. Mina vader stelnade till och jag kunde knappt stå upp och fick gå på tå men kunde inte ens de då jag blev andfådd super snabbt och illamående. Sedan har luktsinnet varit neddämpat men smaken varit kvar. Och huvudvärk och ansiktsvärk och hela kroppen så att jag ville verkligen slita av mig ansiktet.

Har aldrig varit med om något liknande och jobbigt. Vadå en förkylning och lite täppa är så mycket lugnare, iallafall så vart det för mig. Det är olika för alla. Pratat med andra personer från USA som har åkt på Covid i början på året och dom sa samma sak att varje dag vart det någon annan känsla och inget hjälpte som för mig. Drog i mig en massa paracetamol men förgäves det hjälpte inte så mycket. Fick helt enkelt stå ut med de.

Nu är jag inne i dag 11 och det är bara nu som jag kan säga att äntligen börjar jag känna mig bra och inte behöver vara sängliggandes och känna nästan som om att jag kommer att dö. Tog även en välbehövlig dusch för 1 dagar sedan och jag började känna mig som en människa igen.

Jag säger verkligen ta vara på er då man inte vet hur det kan komma igång och hur man känner sig då det är så olika person till person. Spelar ingen roll om du är ung, frisk, gammal, hälsoproblem. Jag tror tyvärr inte på något utav dessa saker längre.

Slutet på augusti ska jag ta blodtest - antikroppstest - för att få det konfirmerat att jag har haft de då jag har inte varit utomhus sen det hela börja. Det är en grej att stanna hemma 14-15 dagar och kunna röra på sig och göra olika saker än att ligga i sängen och inte veta vad mer man ska ta för smärtan :(.

Säger bara det en gång till, ta vara på er alla!!!

xoxo,
Diandra

Gillar

Kommentarer