Tacksamhet!

Jag är tacksam! Idag har jag varit otroligt tacksam över träningsvärken i magen och baksida lår samt bröstmusklerna. Inte tacksam över själva värken utan för att jag har träningen som mitt fritidsintresse. Det är bland det bästa jag har och jag är tacksam för att jag hittat rätt.
Det går upp och ner det där med hur mycket och ofta jag tränar. Jag bestämmer själv hur mitt schema ska se ut och jag tränar det jag vill. Inga konstigheter alls. Jag har slutat göra sånt som jag tror att omgivningen vill att jag ska göra, jag är huvudpersonen i mitt liv, och därmed också i min träning.
Mitt mål för mig är väldigt högt. Kanske i det högsta laget men det ska gå att nå. Göteborgsvarvet 17/5 2014 ska springas av mig, utan problem! Då måste jag, från och med nu, lägga mer tid på träningen. Jag kan inte träna för mycket kondition nu, det behöver överdrivas en smula. Det är alltid bäst att köra på när det känns bra därför blir det ett pass i gymmet imorgon med. En stark kropp med god kondition är vad jag behöver ha till Göteborgsvarvet!
För övrigt mår jag väldigt bra. Det ska verkligen bli skönt med lite julledigt snart. Lite stressigt känns det ju men vad gör det, lite jäkt skadar nog inte..
Glöm inte att äta mycket apelsiner och clementiner så ni får i er viktiga C-vitaminer nu på vintern + att de är vansinnigt goda och saftiga :-) Tyvärr är syran lite frätande så skölj munnen med vatten när ni ätit apelsiner så att inte tänderna skadas för mycket :-)
Ska se om jag vågar ta några bilder på gymmet imorgon, ska samla mod i natt, typ...
God natt! /Diana

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229