T I L L F R E D S!

Jag vet att jag tagit upp det tidigare men jag måste göra det igen: Det finns inte mycket som slår tillfredsställelsen man känner när pusselbitarna faller på plats, när poletten trillat ner, hissen gått ända upp, man har skottat ända fram, har alla hästar i stallet, får tag i den vassaste kniven i lådan, NI FATTAR!

Lugnet liksom sprider sig i kroppen, jag är stolt över mig själv, jag har valt rätt. Att lita på min magkänsla är det bästa val jag gjort på länge!

På onsdag ska jag opereras. Jag ska "lägga mig under kniven" och göra ett skönhetsingrepp jag längtat efter. Den operationen kommer göra mig till en lyckligare och hundra gånger bättre version av mig själv...

NEJ, DET GÖR DEN INTE 😂

Jag vet att mitt inre kommer vara detsamma efter operationen. Det som förändras sitter på ytan. Jag vet också att man duger som man är, jag kommer duga även efter operationen.

Det här är belöning till mig själv. Jag har själv valt att göra en bröstförstoring. Det är en del i mitt tillfrisknande. Det här ger jag till mig själv för att jag kommit långt. Jag längtar till jag ska få en kvinnligare och kurvigare kropp. Jag har inte naturliga förutsättningar för det.

Självklart återkommer jag om det här...

Frågor på det?

#tillfreds #rättval #plastikoperation #skönhetsoperation #skönhetsingrepp #bröstförstoring #jagduger #duduger #lovelife

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

  • Nära Kristianstad

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vad skönt att du är tillfreds med dig själv nu redan innan operationen. Man ska ju inte lägga för mycket värde i sitt utseende 😊
nouw.com/elinm
dianalowegren
dianalowegren,
Så sant! ☺️
nouw.com/dianalowegren