Ingen bra ide...

Igår var fullproppad av aktiviteter! Julgransplundring på mitt jobb förgyllde tillvaron för Melissa och hennes kompis samt alla andra barn och vuxna som var där :-) Dans kring granen och femkamp är aldrig fel. Fika på det gör susen för mina smaklökar :-) Fiskedamm avslutade det hela!
Efter det blev det ett mycket speciellt spinningpass. Det var A som skulle prova att köra igenom hennes nya release och jag var försökskanin, roligt! Som vanligt är hennes pass riktigt bra! Det är inte lätt, har jag förstått, att sätta ihop något som ska falla alla kunder i smaken. A kör ganska blandad musik och övningar där man enkelt själv kan välja ifall man vill köra "myspass" eller "spypass", skämt åsido. Spinning kör man efter sin egna förmåga, ork och vilja! Testa!
Min plan var att stiga upp tidigt på söndagen, köra för fullt hela dagen, somna gott på kvällen och sova hela natten... Det gick åt helvete! Jag kan inte begripa varför jag inte kan sova natten mellan sön och mån när jag ska på första skift! Det är omöjligt och det blir värre och värre! Inatt lyckades jag somna och sova ca 1h i soffan. Vaknade dyngsur av svett, som om jag hade feber... Jag hade hjärtklappning och var trött så att jag mådde illa :-( Min plan var inte någon bra ide, tyvärr!
Som tur är vet jag att jag klarar en sådan jobbig grej. Det är inte hela världen måndagen blir lite "simmig" men det är inte värre än att jag klarar det :-)
Melissa har kompis här i eftermiddag. Det är kul att höra dem fnittra...det gör dom nästan hela tiden :-)
/Diana #tröttsomtusan

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229