Härligt jobbat!

Jag önskar att dygnet hade minst 4 timmar till!!!! Say no more...
Jag är så glad för att Melissa kunnat leka med kompis idag för jag har haft det fullt idag, efter jobbet. Först ett besök hos optikern där jag fick kollat synen med linserna i. Jag har inte varit helt nöjd med synen på högra ögat så det blev att jag ska ha en annan styrka på den linsen. Skönt!
Efter det bar det iväg till Vä och löpgruppen. Jag och A möttes upp och hängde på gänget som skulle köra vanligt jogg. Gud vad det var jobbigt! Det blev att jag och A sprang själva efter två varv sen sprang vi 5 och joggade 1. Varvet är 1,25 km så det blev ändå en bit. På slutet fick jag ont i knät på samma ställe som jag fått en gång innan. Fattar det inte! Behöver förmodligen inlägg i skorna och nya skor. De jag har är gamla nu...
Förresten så försökte jag fuska vid ett tillfälle men det gick inte, haha, A hörde direkt att jag slutat springa...fattar inte hur... Hon hade i och för sig rätt i när hon sa att jag behövde verkligen inte gå eftersom jag orkade springa två varv efter det. Ja, jag vet inte heller varför :)
Nu är jag nöjd med min insats, bra jobbat av mig! Hoppas det går om i knät bara så jag kan springa snart igen :-)
God natt! /Diana ❤️

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer