Fullt upp!

Idag har det varit fullt upp 😊 Skola med förelĂ€sning av bistĂ„ndshandlĂ€ggare frĂ„n Kristianstads kommun đŸ‘đŸ»

Mycket intressant! IgĂ„r var vi pĂ„ studiebesök pĂ„ RĂ€ttspsyk i HĂ€ssleholm. Det var snĂ€ppet bĂ€ttre, jösses vad intressant det var. Jag hade gĂ€rna jobbat dĂ€r 😊 Sköterskan som berĂ€ttade om verksamheten för oss började med att tala om att hon har vĂ€rldens bĂ€sta jobb, det vill jag ocksĂ„ kunna sĂ€ga sen nĂ€r jag kommit ut i arbetslivet igen đŸ™đŸ»
Idag var jag och lĂ€mnade tillbaka jeansen jag köpte pĂ„ carlings igĂ„r. De kĂ€ndes bra nĂ€r jag var i butiken men nĂ€r jag kom hem tycker jag inte det lĂ€ngre, de var sĂ„ tighta att de satt limmade pĂ„ benen, hemskt! Hittade andra pĂ„ Gina Tricot istĂ€llet, fick tvĂ„ par till lĂ€gre pris Ă€n de jag lĂ€mnade tillbaka, perfekt! Bild sen 🙈
Efter plugg, tvĂ€tt, middag och rĂ€nnande pĂ„ stan stack vi till gymmet för lite plĂ„gsam crosstraining...vi har börjat köra de lite nyare maskinerna 30 minuter kaloribrĂ€nnarprogram, det Ă€r sĂ„ sjukt jobbigt att det sprutar mjölksyra ur öronen 😝 vi har kört det tre dagar i rad plus den vanliga trĂ€ningen. Vi Ă€r pĂ„ gĂ„ng!
Lite yoga pÄ det...

Efter yogan gick jag hem som i trans...sĂ„ avslappnad har jag inte varit pĂ„ lĂ€nge đŸ™đŸ»
Rekommenderas!!! ❀Gillade du inlÀgget? Klicka gÀrna pÄ "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229