Förkylning :-(

Jag är fortfarande sinnessjukt förkyld och det är jobbigt att andas :-( Febern börjar ge sig, tror jag, har bara behövt ta alvedon i morse. Nu har jag googlat på förkylning, mest för att jag vill veta när jag kommer att bli fri från denna hemska sjuka. Det står att man känner sig som sämst de första dagarna och efter två veckor är man frisk igen, det ser jag fram emot!!!

Jag tycker att idag borde vara den sista dagen då jag känner mig sämst. Med andra ord kommer jag känna mig bättre imorgon för att bara bli bättre och bättre fram till nästa lördag... OMG, det måste gå snabbare!!! Jag är så dålig på att vara sjuk, kan liksom inte acceptera att jag ska vila mig. Det jag vill är att kunna vara som vanligt, frisk, då jag hade planerat in en hel del löppass denna och nästa vecka...

Ska försöka vara tacksam över att jag är kass nu och inte om tre veckor, det hade varit förödande för mitt Göteborgsvarv. Nu har jag ändå gott om tid på mig att träna efter jag blivit frisk, om nu min tillfrisknandeplan håller.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och njuta av att inte kunna göra ett skit...

Jag hatar att vara sjuk!!! Jag blir både fattig och försoffad!!!

Kram D

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229