Fem dagar kvar!

Nu är det bara fem dagar kvar til Göteborgsvarvet! Fasen, vad fort tiden gått! Det är nio månader sen jag anmälde mig, ungefär, och jag kan säga att denna tiden har gått mycket fortare än min graviditet. Måste vara den mentala inställningen som avgör huruvida tid upplevs snabb eller långsam, helt klart.
Det har blivit lite si och så med träningen den senaste tiden så det känns sådär, kan jag säga. Det är lite trist. Jag vet att jag inte kommer att ha några problem med att ta mig runt, för runt kommer jag, kanske inte så snabbt som jag hade tänkt mig från början så nu är mitt mål annorlunda mot det jag hade från början. Först och främst ska jag ha en bra upplevelse längs hela vägen, det ska kännas bra, det är det viktigaste.
När jag anmälde mig kändes en halvmara väääldigt långt. Nu känns halvmaran inte lika lång, som om jag vant mig vid sträckan, i huvudet. Förr tyckte jag att milen var svåröverkomlig, nu är ett träningspass aldrig under milen. Märkligt vad inställning kan påverka den fysiska förmågan. Jag har sagt det förr och jag kan säga det om och om igen, det sitter i huvudet!
Idag blev passet ca 13,4 km. Det kändes bra hela vägen vilket är en lättnad. Benen är i bra form och flåset lite bättre än sist jag sprang. Det kan ha varit allergi bakom kvävningskänslan jag hade några turer. Nu kan jag se fram emot lördag, jag längtar med skräckblandad förtjusning!!!
Ha en fin vecka, alla! Kram D

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229