Ett fan!!!!

Jag har fått ett fan! Hon heter Kajsa! Kram till dig Kajsa!!! <3 vi="" sågs="" igår="" och="" var="" ute="" på="" restaurang="" och="" åt.="" det="" händer="" inte="" så="" ofta="" så="" när="" det="" väl="" blir="" av="" är="" det="" guld="" värt="" :)="" det="" var="" jag,="" kajsa,="" ida="" och="" mor.="" mycket="" trevligt="" och="" väldigt="" mumsigt!="" mongolisk="" buffé="" hägrade="" och="" efterrätt="" som="" innehöll="" typ="" 1000="" kalorier.="" men="" vad="" gör="" det?="" man="" får="" väl="" unna="" sig="">
Jag hade problem att somna igår kväll efter denna härliga middag. Det beror nog delvis på allt socker jag stoppade i mig men också pga all glädje och gemenskap jag kände. Sen låg jag och funderade lite över saker som är viktiga för mig! Det blev så uppenbart för mig på nåt vis att jag säkert la en hel timmes funderande på detta innan jag somnade.
En annan grej jag funderat på idag är mod! När är man modig och när är man det inte? Jag önskar ofta att jag var modigare men man är ju egentligen bara modig när man gör något man är rädd för... Rädsla och mod är tankar som du tänker och då gäller det att man tänker mer på det ena än på det andra. Eller?
Blev lite insnöad känner jag...måste ner och ta tvätten nu, det är en sån dag idag nämligen. Urk!
/Diana


Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229