Ett boktips

Inlägget innehåller annons länk för Nextory

Beskrivning

En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen.

Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall.


Beskrivningen är kopierad från adlibris.se

Jag lyssnar bara på ljudböcker och den här har jag velat höra länge. Anledningen till att jag inte lyssnat tidigare är uppläsaren, Katarina Ewerlöf. Jag har lite svårt för hennes sätt att läsa. Det är olikt de jag brukar lyssna på. Men döm om min förvåning, jag vande mig och kom att gilla hennes röst. Det tog ett par kapitel men sen var det riktigt bra.

Boken var överraskande bra. Bättre än jag trodde faktiskt. Så vill ni läsa eller höra en bra spännande bok så kan jag varmt rekommendera den här.

Vill ni också lyssna på Vila i frid, av Sofie Sarenbrant, eller någon annan bok hittar ni länk till Nextory här

Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack för bok tipset 🌸
nouw.com/evaeliasson
dks
dks,
Takk for tipset 😁 Ha en bra helg 🌸
nouw.com/dks
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229