Det gick bra!

Jag är nöjd med att ha sprungit Göteborgsvarvet och de första 15km sprang jag rekordsnabbt, sen tog det stopp, det fanns liksom knappt på kartan att detta skulle gå vägen.
Mitt mål var att få en bättre tid i år än förra året, det fick jag, med 11 sekunder... Bra! Men då vill jag tillägga att jag fick plåga mig genom de sista 3 kilometrarna samt att jag gick nästan hela sista, det är inte okej.
Vad blev fel? Enkelt svar: träningen och förberedelserna som uteblev månaderna innan... Jag är besviken på mig själv när jag tänker på hur lite jag tagit detta på allvar, skärpning Diana!!!
Efter målgång är jag lyrisk och försöker fotografera men det funkar inte så bra...


Nu ska jag anmäla mig till Malmö halvmara 3/10 och måtte jävulen ta mig om jag inte tränar inför det. Jag är sjukt revengesugen nu!!!


Förresten måste jag ge ett stort tack till alla IFK Kristianstad fans som hejade på mig längs banan. Jag hade IFK tröja på mig och hade det inte varit för alla ryggdunk och hejaramsor skulle jag inte varit i mål inom tre timmar 😁
Där fanns även alingsåsare dock...
Nu laddar vi för handbollsfinaler i handboll! #jagärorange
En rejäl frukost är det allra bästa 😊


Måste bara visa bild på hamburgaren jag åt igår kväll, sjukt god och välbehövd. Hade hjärtklappning av lågt blodsocker...


Heja IFK!!!!Gillade du inlägget? Klicka gärna på "gilla" !!! Kram Diana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229