Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Syskonbarnen som jag sällan kan träffa men som ändå finns nära hjärtat. På ett bättre sätt kan jag väl inte spendera vändagen än med någon av dem?! 👭❤

I denna stund sitter vi i bilen påväg hem till Vasa. Hemma ska jag fixa mysigt och bara ha en lugn kväll med mannen!😊

Önskar även dig som läser en fin fortsatt vändag!❤

Likes

Comments

Det bara händer grejer.

I torsdags fick vi nycklarna till nya lägenheten. Sen dess har vi hållit igång. Det har gått smidigt, men ändå är det ju flyttkaos. Även om man har läget under kontroll så finns det saker att ta tag i som nästa.

Igår fick vi färdigt städat den gamla lägenheten och vi har redan hunnit sova fyra nätter i nya lägenheten. Den är så fräsch! Och så roligt med större ytor än vi haft tidigare.

Jag har inte tagit en endaste bild av flyttkaoset då jag varit nästan helt bortkopplad från telefonen & sociala medier. en bild hittade jag från inrednings-shoppande!

Likes

Comments

Beskriv året med fem ord.
Upplevelsefull, utmanande, spontant, prövande och välsignat.

Vad ser du som den största händelsen under året? Definitivt Kanada resan!!

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Red till toppen av ett berg med min man och våra bästa vänner!

Vart reste du under 2017?
Teneriffa, London, Levi, Helsingfors x3, Kanada och Danmark.

Vem har du umgåst med mest?
Min man, mina kompisar i Vasa och familj.

Vad spenderade du mest pengar på?
Ny bil och resor.

Vad fotograferade du mest?
Resorna och vardagen.

Vilken är din favorit bild under året?

Detta är något av det vackraste mina ögon skådat!!

Vad var extra bra med året?

Att jag har fått upptäcka delar av världen tillsammans med min man!

Vad var extra dåligt med året?
Att jag spenderade i princip hela året på en arbetsplats som inte var passande för mig. Förstår nu i efterhand att detta också skulle ha sin tid, att det behövdes även om det inte då kändes så.

Vad önskar du att du gjort mer?
Känns konstigt att kunna säga, men detta år känns komplett och jag kan inte komma på något jag skulle ha förlorat så att säga. Jag har umgåtts mycket med vänner, jobbat hårt, har inte slutat be, lärt känna många nya människor, rest (jätte) mycket, haft tuffa perioder , umgåtts med våra familjer, haft mina syskonbarn på övernattning x antal gånger. Året har varit lika tufft som glädjande.

Vad kommer du sakna från 2017?
Det lär jag märka först senare.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag studerar på heltid eller jobbar inom barnledar branschen jag påbörjade i höst.

Vad är dina planer inför 2018?
Att ta livet som det kommer, göra det till det bästa möjliga. Har en del planer men det får vi se om vi kan uppfylla 😀

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?

"I can do all things through Christ who strenghtens me" Phil. 4:13

Likes

Comments

Idag jobbade jag 7/8 skiften i sträck. Känns bra att endast ha ett skifte kvar före lite ledigt. Förutom att jag jobbat har jag också vari på promenad med Andréa, min fina vän ❤

Bättre väder hade det inte kunnat bli på vår hundrade års självständighetsdag! Ett tryggt & välsignat land har vi fått bo i! Tacksam.

Likes

Comments

Årets lilla jul spenderades i jobb framtill kl. 22. När jag kom hem överraskade älskling med röda rosor och paket!! Trots att jag jobbade fick jag ett helt perfekt avslut på dagen. Världens bästa man!❤❤

Likes

Comments

Idag var en ledig dag. Att tvätta kläder, handla mat och göra ordning i lägenheten var en del av dagens planer. Trotsade min mage och for med Es på en kvällspromenad. Satt efteråt vi hennes, drack te och pratade! Längesen vi träffats och definitivt blir det oftare vi kommer att ses. Vi bor ju trots allt nästan grannar 😍

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka. Så mycket som hänt, så mycket jag kunde ha att skriva.

Min fina vän Mirjam gifte sig med sin Jakob. En hel helg i Esbo med systrarna. Kiika sov över här. Jag var med när älskling jagade. Vi har plockat havtornsbär. Jobbat. Utflykt till Replot med tisdagssamling. Vi har fått vara med och dela Pernilla & Vilhelms bröllopsfest. Jag och min fina man har firat ett år som gifta.

Likes

Comments

Landade i Helsingfors 7.30 på morgonen. Lagom trötta efter att ha missat en nattsömn. Efter 4h bilresa kom vi äntligen hem till vasa.
Kändes väldigt konstigt att komma hem. Känns som vi varit borta jättelänge och det finns typ ingen verklighet, haha😂 Men såklart skönt till en viss del. Det är ju här vi har alla våra ägor, men skulle nog kunna fara tillbaka när som helst. Märker att jag nog trivdes 👌🏼 där i Kanada!

Är så tacksam att vi fick denna möjlighet att resa till Kanada, tillsammans med våra fina vänner. Att få upptäcka den plats som Robin bott på i 2,5 månader och som han pratat så mycket om gör mig så lycklig!

❤❤

Likes

Comments

Sista dagen så vi städade huset efter oss. Solade lite och sen kom folk till Lake house för supper. Vi åt och var sen tvungna att ta hejdå av de vi lärt känna där. Verkligen så tråkigt..
Vi körde till Calgary och gick där i en butik före vi tog in på hotell. Helt superfint hotell!

Likes

Comments