​Drömskorna just nu, ligger överst på min önskelista, såååååååå underbart snygga, gråter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Ligger just nu i sängen och äter munkar efter en låååång dag i skolan, försov mig imorse också så vaknade 10 minuter innan jag skulle gå hemifrån, men jag hann!!

Efter skolan åkte jag direkt in till stan och mötte upp mamma och pappa och åt middag, sedan träffade vi min bror en snabbis och sen åkte vi hem. Så jävla fuskigt att han bor inne i stan men inte jag, blir på riktigt sur. Ska iallafall ta tag i lite läxor och sånt nu och sedan kolla ph, puss.

Likes

Comments

Åkte hemifrån kvart i åtta idag och kom hem för 1 timma sedan. 13 timmar!!!! Jobbar alltid från 18.00 till 21.00 på tisdagar så åker oftast in till stan direkt efter skolan, hatar tisdagar ibland. Har dock blivit van, det är bara en dag i veckan det är så för mig egentligen. Duschade iallafall direkt när jag kom hem, tänkte sätta på det senaste ph avsnittet nu och sen gå och lägga mig, börjar åtta imorgon...

Likes

Comments

Hej!! Kom hem från skolan för ungefär 1 timma sedan, har inte gjort så mycket sedan dess, åt lite. Fick reda på att ett prov vi skulle ha på torsdag blev framskjutet 2 hela veckor vilket är hur bra som helst, har inte någonting att plugga till nu så ska bara lägga mig i sängen, äta godis & kolla serier idag tänkte jag.

Likes

Comments

​Om ungefär 5 månader åker jag och mamma till New York, efter att ha tjatat i seriöst halva mitt liv. ÄR SÅ TAGGAD!!!!!!! På riktigt, New York är min favoritstad och största drömmen för mig har alltid varit att åka dit, tror jag kommer svimma av några gånger dagarna innan vi åker, vi är borta i 2 hela veckor, så himla roligt kommer det bli. Kan knappt vänta. 

Likes

Comments

Kafé Magasinet på Tredje Lång är mitt absoluta favoritcafé i Göteborg, så fin uteservering och såååå goda drycker och efterrätter. 

Jag, Jossan och Kajsa satte oss och tog en fika där i fredags, det bästa är ju att man kan sitta ute året om eftersom de har värmelampor vid deras uteservering, perfekt.

Likes

Comments