Header

Long time no see! Meningen var ju att denna bloggen skulle vara lite som en dagbok där jag delade med mig av mina foton, men ack så blev det inte. Dels för jag inte fotar så mycket och tydligen motiverade bloggen mig inte till det heller. Men nu tänkte jag jag faktiskt försöka köra igen den igen. Jag ska nämligen åka iväg till Australien i ett halvår och plugga! Helt sjukt. Det är något jag fortfarande inte riktigt har insett. Beskedet om att jag har blivit erbjuden en plats kom förra veckan, alltså inte så längesen.

Just nu är det lite krångel dock. Det är jag och en annan tjej från Malmö Högskola som ska åka till samma universitet, James Cook University. Hon ansökte till Cairns och blev antagen i Townsville. Jag ansökte till Townsville och blev antagen där. Den andra tjejen meddelade misstaget till personen på skolan som är ansvarig för utbytesstudier till Australien som sedan meddelade JCU att studenterna har kommit in i fel stad. Därför är jag för tillfället antagen i Carins. Hoppas att det löser sig! Det är trots allt ca 3 månader kvar.

Bildkälla: http://www.movetotownsville.com.au/assets/images/sub-sliders/economic/townsville2.jpg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Long time no see, som man brukar säga.

Sedan jag uppdaterade senast har jag i princip bara hunnit ta körkortet. Inte för det inte är en sak som man inte borde skryta om. Det känns iallafall väldigt bra att ha det överstökat.

Jag tänker heller inte komma med "ursäkter" om dålig uppdatering. Den enda anledningen till varför det inte har kommit upp något är på grund av att jag inte har tid då jag håller på med den antagligen jobbigaste och tråkigaste kursen på utbildningen. Men nu är det knappt två veckor kvar. Sen är det konsertproduktion som gäller. Gissa om jag längtar?

Min frukost för några dagar sen. Väldigt intressant.

Likes

Comments

Dagens bild föreställer exakt vad rubriken säger. Trots min avsikt att fota mycket under klassens alla studiebesök i Danmarks huvudstad, var detta det enda stället som fastnade på bild. Till mitt försvar var vi tvugna att lämna jackor och väskor i entréena på respektive museum. Därmed fick min kamera ligga och vila.


Likes

Comments

Nu börjar en av de stressigare perioderna i mitt liv på länge gå mot sitt slut. Perioden bestående av tentaplugg, teoriplugg samt tänkande inför uppkörning. Det jobbigaste kommer vara över på onsdag, sedan återstår uppkörningen om en vecka.


Så länge bjuder jag på en bild tagen för ca 2 veckor sen när lilla ån uppe vid vår stuga frös.


Likes

Comments

Ja, fast inte. Bilden är faktiskt tagen för ett par dagar sedan då vi hade sol i ett par minuter. Men jag kan tycka att soliga bilder är trevligare att titta på när vädret är så grått och regnigt ute. Så är det här nere i Skåne iallafall.

God Jul på de som kommer in och läser och tittar!


Likes

Comments

Idag är det den 8 december, vilket betyder att det är lite drygt två veckor kvar till julafton. Sjukt om man frågar mig. Stressigt är det också. Skoluppgifter, julklappsshopping och körkort med mera ska göras. Så länge bjuder jag på en bild på mitt (inte så juligt doftande) smultronljus. Jag tyckte att det såg intressant ut i profil.

Likes

Comments

Ännu en bild med temat ljus, fast denna gång även skuggor. Bilden är tagen i vår stuga för någon vecka sen.

Likes

Comments

För lite över en vecka sen besökte min klass S:t Johannes kyrka eftersom vi ska ljussätta en julkonsert som ska äga rum där. Vi fick röra oss fritt i kyrkan för att se var det var möjligt att ha våra ljuskällor. I en av de mörka trapporna hittade jag en rad med fönster som ser ut som det på bilden.

Likes

Comments

 Från fotograferingen i lördags. Tror, tyvärr, att de ska göra något med byggnaden eftersom det står lyftkranar bredvid.

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag haft fullt upp, mestadels med tentapluggande. Min första tentamen på högskolan skrev jag i fredags med blandade känslor.

Helgen har inte varit mycket lugnare. Med andra ord var egentiden och ledigheten väl planerad. Idag var jag ute och fotograferade en sväng. Väggen med de höstfärgade löven har jag sett varje dag denna vecka när jag passerat den med bussen. Det märks vekligen att hösten är på väg nu.

Likes

Comments