Hej mina vänner! Idag tänkte jag dela med mig av mina tankar kring ett för mig väldigt intressant ämne som jag anser påverkar väldigt många idag! Ämnet utgår ifrån hur man kan gå tillväga för att bli lycklig.


Vi lever i en värld där det är mycket som ska prioriteras, så som : pengar, karriär, materiella saker, elektronik och mycket mer. Vår omgivning bäddar för att de flesta av oss lever ett stressigt liv med jobb, vardag och många måsten där vi sällan ges möjlighet att stanna upp och fundera kring frågan "vad ger mig lycka?".


Jag har nyss gjort just det, dvs stannat upp och funderat och jag delar härmed med mig av mina egna tankar kring det, och vill på samma gång uppmana mina medmänniskor att stanna upp och fundera själva!


Det jag tror som får oss att må bra är bland annat : Hälsa, mat, dryck,frisk luft och kärlek- närhet och ömhet, trygghet, fred, hopp, mening i livet, familj, njuta av varje sekund i våra liv, stolthet och gott självförtroende! Att få bestämma hur du vill leva ditt liv på ett sunt sätt! Gör planeringar så du har ordning och koll på saker och ting. Gläds åt det du har, och stressa mindre! Stanna upp och uppskatta det du har : Tacksamhet.


Vad ger er lycka och mening när ni stannar upp och funderar?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina läsare;) hoppas ni har haft en trevlig morgon/eftermiddag! Skönt att det är äntligen helg!
Idag är det full rulle här hemma hos oss! Det är nämligen så att en vän till mig fyller år! Och vi håller just på med massa förberedelser inför firandet ikväll! Vi fixar och dunar för fullt! Det är maten och städning ska hinna göras och det ska även dekoreras lite, så det syns att någon fyller år! Det är olika maträtter som är på gång att lagas här hemma, och tror inte det kommer heller bli nån tårta, för den som fyller nämligen år verkar inte riktigt vara sugen för det! Kan tycka att det är inte så nödvändigt heller, och jag tror faktiskt kommer man till en viss ålder så är det vissa saker man växer ifrån! Det är märkligt nog! Hursomhelst födelsedagen kommer vara vid 18:00! Vilket betyder att vi har bara fyra timmar kvar på oss! Vi hinner nog vara färdiga till dess! Får även hoppas att folk som är bjudna kommer i tid! Tycker det är viktigt att man respektera tiden som är angiven, för annars missar man det mesta, vilket i sig inte känns så kul! Nu måste jag tyvärr lämna er, hörs igen!

Likes

Comments

Hello lovers! Idag har jag en sådan slö dag, där det inte finns något att göra överhuvudtaget! Är nämligen ledig, eller har egentligen semester fram till nästa vecka på onsdag alltså! Jag har valt att inte ta ut julledighet, utan bestämde att jobba under jul och nyår istället! Känner faktiskt att det är inget så speciellt längre för mig att firas om man jämför som när man var som barn! Kan även tillägga att det blir ingen julklapp heller för någon, så den stressen har jag liksom gått över! Jag har bara inte lust och springa runt mellan affärerna som en galen kvinna! Det får vara så för i år! Hursomhelst jag ska nog inte göra något särskilt idag förutom att träffa en vän, och vi ska gå genom vissa saker som jag visserligen inte får avslöja ännu på bloggen! Återkommer mer om det lite framöver

Bjuder på den här underbara bilden på mig:)

Likes

Comments