Header

Jag har nu gått med i Prime Stars. Jag ansökte för några dagar sen och kom med direkt.

Hoppas verkligen att jag kommer trivas här, men saknar alla älskade vattenstjärnor <3


Likes

Comments

Våran älskade klubb, Waterstars är nu upplöst. Den enda klubben jag verkligen har trivts i. Ws var som en familj för mig, dom fanns alltid där, alltid lika glada och stöttande.

Imorse loggade jag in och insåg snabbt att jag inte kunde trycka på ' klubb-knappen'. Fick världens chock och undrade varför jag hade blivit kickad ur klubben. Loggade sedan in på skype, och såg att klubb chatten var helt spammad. Läste igenom det och såg att Isabella, Hanna och Moa inte orkar driva klubben något mer, och att dom även ska byta server. Asså den chocken jag fick när jag läste det där var otrolig. Tänk att jag kanske aldrig mer kommer att få se dom bästa klubbledarna och den bästa klubbägaren som finns? Issa är ju också en av mina närmsta vänner från sso, hon fick mig att byta server och gå med i Ws, eftersom att vi kände varandra från första servern. Jag hade ju inte träffat Issa på ett bra tag då hon hade bytt server långt innan de, så efter mycket tjat från henne och några av medlemmarna bytte jag också server och det första jag gjorde där var att möta upp Issa och gå med i Ws.

Ångrar verkligen inget i serverbytet. Visst saknar man väl server 1 ibland med skulle inte kunna tänka mig att byta tillbaka nu när jag har dom flesta av mina vänner här på server 2.

Nu har jag ingenting mer att skriva, sitter fortfarande och funderar på om det här är sant. Mina älskade vattenstjärnor.. <3

Likes

Comments

Hänger med några av mina älskade vattenstjärnor såhär på kvällskvisten. Ute och rider barbacka på våra fina hästar :) Ska snart stänga ner och sova, vi hörs imorgon bloggen!


Likes

Comments

Är precis påväg in på sso, skulle vart ponnyparad med klubben nu, men tyvärr blev det inställt, så klubbmöte lite senare ikväll istället  :) Elin har varit inne och levlat Foxfire, hon är ju min nya ' levlare ' Så nu är han i level 15, och hon har nu börjat levla min nya häst som ni än inte fått så mycket info om, men det kommer! Nu ska jag logga ut och sätta mig och plugga, bye bloggen!


Likes

Comments

Issa fick mig att göra ett impuls köp, så nu står jag här med en till häst i stallet. Orkade inte spara något mer, kom till 3975 sc och sen sprack de. Men tack ändårå Issapissa ;)

Sen dehär med att jag inte bloggat på ett tag, har varken haft tid eller lust till att varken spela eller blogga, men nu ska jag försöka börja igen.

Mer info om nya hästen kommer seen ;)


Likes

Comments

Har nu bestämt mig för att jag ska börja spara, och verkligen försöka nu! Har även anlitat en vakt som ska se till att jag inte köper nått, Siri Moondawn ;)

Såhär mycket starcoins har jag nu, och ska inte gå 1 enda sc bak på ett tag nu.

Lycka till Esme! c:


Likes

Comments