Hej, det kommer bli upp och ner ibland av en anledning men jag är glad att få kunna komma tillbaka och blogga igen!


Nu under dessa veckorna har det hänt ganska mycket, förra veckan var jag på min närmaste väns begravning i Härnösand och det var jätte vacker samt sorgligt och sen när jag och 4 grabbarna till vi åkte till Leksand från Härnösand sen vi skulle åka vidare till Örebro nästa dag men vi hamnade i bilolycka med en älg istället… Ja sånt händer. 

Nu imorgon ska jag vara på en begravning till, en god vän till mig också. Jobbigt.

(för er som är nyfikna så kanske jag skriver hur exakt det hände senare)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som ni har hört eller sett, min och Lees närmaste vän har gått borta med sin pojkvän i tragiskt bilolycka och ja som sagt jag har ingen lust och blogga, i mitt hjärta är det helt förkrossad och vilket tur att jag är med Lee i verklighet, hon och jag blir starkare tillsammans. Jag tog bort Facebook, för jag ser deras namn och bilder överallt, jag orkar verkligen inte och gråta i floder. Hon tjejen Frida, har alltid funnits för mig när jag var ledsen eller arg. Vi såg upp till varandra att om allt var okej, hon gjorde så att jag fick chans o lära känna Lee eftersom hon är också en av hennes närmaste vän. Frida, jag lovar dig jag kommer ta hand om henne vi ska inte splittra mellan oss, vi ska hålla tillsammans för våran och ditt skull. Jag kommer sakna vårt snack, morgon te. Allting med dig. Du älskade hänga med mig, du saknade när jag var i Stockholm med min familj. Men nu är det jag som kommer sakna dig ihjäl, jag som inte klarar mig bra utan dig i några veckor men nu kommer det ta år att sakna sönder dig. ❤️ jag kommer aldrig lämna Lee. Ingen ska förstöra vårt vänskap, aldrig någonsin. Och försök inte ens.


Likes

Comments


Nu behöver man inte puta läppar längre, visst svider det men äh det duger! Godnatt😻💕


Likes

Comments

Egentligen ska jag skriva god morgon eftersom jag vakande för ca 1 timma sen, sov bort dagen idag då blir det att vara vaken hela natt… Då borde jag komma på något att göra inatt än att bara sitta och surfa.

Och jag fick mens idag!! Nu måste jag stå ut med magvärkar och jag hoppas HOPPAS verkligen att den tar slut innan nyårsafton, jag ber till Gud. Haha, åh klackskorna har inte kommit än.. Förhoppningsvis i morgon!

Likes

Comments

Gääääsp..

Grrrr jag är så trött men ändå kan jag inte sova, säkert någon av er känner det likadant. Hittade en asgullig bild på mig och en kompis när vi var ungefär 13-15 år gamla.

Visst var vi söta?! Haha….


Update: Vi var inte 13-15 utan mycket mindre. Gash vad tiderna har gått fort!Likes

Comments

Jag ska få dom innan nyårsafton, woooh vad jag längtar!

​Och har beställt också en sexig topp som jag ska ha på mig i nyårsafton och bilden på toppen kommer i nyårsafton!

Likes

Comments

Hej, nu har jag äntligen fått motivation med att starta blogga igen! Ja, på tal om nu i sommar har ni planerat något speciellt ännu?

Själv har man planerat att åka till en vän som bor i California med min kompis Wilda nu i sommar men nu har jag blivit dömd nyligen och det vet ni nog då måste jag alltså göra samhällstjänst i 20 timmar, hoppas verkligen att det tar bara några dagar innan vi sticker dit eller annars måste jag åka ensam när jag är klar med samhällstjänsten. Några av mina kompisar sa att det är bara fåtal timmar men för mig är det mycket men ja måste ju liksom acceptera det straffet jag fick.

Men lite svårt om samhällstjänsten börjar mitten av sommar, jag får väl ta kontakt med dom att jag vill börja redan vid första sommarlovet så jag inte behöver åka hem tidigare eller åka sent till California.

Jag HOPPAS att det blir bra med att fixa resan och samhällstjänsten.

jag längtar så…!

Likes

CommentsBESÄLL IDAG!!

Missa inte! Nu har Nelly 70% på en massa snygga partyklänningar. Idag är det sista beställning om ni vill ha någon av dom innan nyår så gör det NU IDAG! Happy shopping.

Likes

Comments