EN / ÖL / TACK


Tur att man tar vara på den lediga tiden ibland. Och tänk att man kan kastas tillbaka till en annan tid för en kväll. Det är väl ganska tacksamt ändå?


Igår hade jag en kort dag på jobbet. Himla skönt faktiskt, fick även sluta tidigare så traskade hem i regnet strax efter klockan två. Väl hemma gjorde jag mig iordning, drog på allt smink jag äger i mina sminkväskor och lockade håret. Så uppklädd som jag var igår har jag inte varit sedan i april under utgångarna i Åre. Känslan att vara tillfixad och ta på sig snygga kläder istället för en stor, stickad tröja är ju obeskrivlig. Då mår jag som bäst ska ni veta!

Lite snapshots från gårkvällen! Tog bussen in till Alicia så hade vi sällskap till Alexandra som vi skulle föra lite hos. tillsammans med två andra kompisar. Detta är ett gäng tjejer jag umgicks med hela tiden 2015/2016 så att hänga med dem igen känns faktiskt jättekul. Vi drack lite, körde ett par spel och hade en photoshoot mitt i allt det där! De skulle dock ut efteråt men jag kände att kroppen inte riktigt orkade det så jag tog bussen hem ganska skapligt. Känner mig fortfarande hängig och trött och kan verkligen inte komma på varför. Vi får se om det släpper någon gång eller om detta är något jag får dras med resten av hösten och vintern. Det skulle ju inte förvåna mig alls.


Idag sov jag till klockan tolv, himla välbehövligt kan jag säga. När jag hade gjort mig redo åkte jag, mamma och pappa till stan och käkade. Sedan kikade vi i lite affärer och kom hem med lite smått och gott. Huvudsyftet var dock att jag skulle kolla snowboardboots men jag hittade inga, såklart :) har snart börjat ge upp på att någonsin hitta ett par som passar mina fötter. Nu på kvällen har jag mest vilat, jag ska iväg och jobba snart, ytterligare en natt står på schemat! Ha en fin lördag hörrni och dansa för mig också om ni är ute och vevar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229