Påväg till Trelleborg nu för att hälsa på min far.. fick ett hemskt samtal ifrån sjukhuset där. Försökte ringa honom flera gånger igår men fick inget svar vilket var väldigt konstigt.. bröt ihop i skolan så fick ett busskort så jag kunde åka ner... men som tur har jag Micke med mig så jag inte är ensam. .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ojojoj, jag har inte varit inne på denna bloggen på ett bra tag känns det som. Jag tar nog bara upp den pga att det är lov och att jag inte har ngt bättre att göra angry

Ska åter igen packa. Ska skriva på kontraktet den 21.. sen blir det att F.L.Y.T.T.A! AWESOME!

hahah, shit.. känns konstigt att blogga eftersom alla fjortisbögar har gjort bloggandet skämmigt....

 

 

Kramar från en efterbliven (y

Likes

Comments

Jag ska ut med elin snart.. har nyss käkat och hon käkar med. Vi får väl se vad Söndagskvällen bjuder på. Vilket är typ inget. 

 

hejdå

Likes

Comments

Jag hatar andra bloggare.

Menar vafan? Dom är "fashion" bloggare som tror dom är ngt bara för att dom har AH kläder. Sluta för fan. 

"OH kolla, jag skriver om sex! "

Ja, men hej, det kan väl för fan jag med göra.  Sex är när mannens penis förs in i kvinnans vagina. Och sen om dom har tur/otur så kommer en unge flygandes ur vaginan.

Är jag känd nu !? !? :D

Inte det minsta. Och sen så ska dom göra videoinlägg när dom nyss vaknat. Den är 20 sekunder lång där dom säger, "Godmorgon, nyvaken och ser förjävlig ut. Idag ska jag mjölka kossor och kolla på Ensam mamma söker. "

Ingen bryr sig för fan! 

Love that my blog isn't anything like their's 

 

hejdå.

Likes

Comments

Eftersom min blogg legat nere ett tag så tänkte jag bara snabbt påminna er om vad jag skriver osv.

  • Jag skriver bloggen för min egen skull. Skiter egentligen i om ni läser eller inte :)
  • Jag skriver vad jag känner för här istället för att spamma facebook.
  • Jag har endast denna bloggen som sysselsättning. Det är inget jag vill göra "stort"

Usch, Jag har ingen insperation till denna bloggen. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva överhuvudtaget. Men men, jag har haft en förjävla kass helg. Visst, igårkväll var väl rätt chill ( ;) ) Men annars hade den sugit kuk.

Jag saknar Tomas. 

 

 

 

Likes

Comments

Nu tänkte att jag att jag skulle börja blogga lite smått igen! 

Jag har svårt att hitta saker som jag ska göra så nu börjar med in sysselsättning igen! Vilket är bloggen! Och som vissa kanske vet har jag haft en blogg med Evelina Wessman, och sen har jag haft en med Elin sköld. Men jag tänkte att jag ska fortsätta solo men den gamla bloggen :) 

 

Headern är ju lite gammal eftersom jag inte har den hårfärgen kvar. Men jag är för lat för att ändra den.

Likes

Comments

En grej som verkligen har stört mig ett tag nu är att mina grannar inte bryr sig.. Dom knullar överallt där just jag ser! Det finns ett par precis framför som alltid har sex på sigg köksbord.. och dom är klart tvungna att ha lämpan tänd så sverige ser det. Sen finns det ett par snett under som alltid oxå har sin lampa tänd. Dock är de i vardagsrummet.. sen finns det ett typ snett till höger som alltid har sitt badrumsfönster öppet medan dom har sex i duschen. Jag menar. det är ju härligt men inte för mig som hör & ser.. Varje gång man tar kvällsciggen elr nattciggen så är det alltid ngn som håller på.. Dom borde ju ändå tänka på omgiviningen..

Ett par är ungdomar men dom andra är ju 50+ och de är mindre trevligt att höra..

Kände mig tvungen att skriva av mig..

 Likes

Comments

Goddag människor i sverige!

Helgen har varit hur lugn som helst! Bara varit hemma och tagit det lugnt, Och även stirrat sönder på bilder på david! (nyfödda barnet) Jag var även på ett trevligt möte i stan igår. Efter det var det hem & duscha sen glo på tv. Tog även en cigg med Emma Johansson och hennes polare! Idag blir det förmodligen att tvätta ( om man då orkar boka tvätttid)

-------------------------------

BTW!

Jag ska vara modell i stan den 28 HAHAHAHAHHAAH kommer att faila som in i! Kommer ramla av catwalken eller så kommer jag faceplanta eller ngt! De är mångkulturell dag då och såklart ska min filippinska förening vara med.. Så man fick offra sig! Kommer gå i en konstig banandräkt! så det vill man inte missa!

------------------------------

Jag har ingen aning om varför jag har bloggen kvar.. Jag har inget speciellt att skriva om.. Och jag har det ju mest för att jag ska ha tidsfördriv om dagarna.. Men ett sånt här kort inlägg går ju på 5 minuter.. Så det är knappt lönt..

----------------------------

Ja, jag gillar att dela in mina inlägg i stycken.

----------------------------

Rätt roligt att kolla på sina gamla bloggar från 2008 och framåt! Sån fjortis man var.. men är man 12 så är det ju nästan okej :p Bara man har växt upp så borde det ju vara okej? Eller? Jag skrev att jag skulle döda människor och sånt :D Duktig jag  var!

 Likes

Comments

Nu är man hemkommen efter en trip på CSK för att se den nya medlemmen i familjen! Den lilla söta David Angelo Valle! Jag har bara sett en unge som var lika söt som han, och det var Alexander Valle... iofs. de är ju hans storebror (a) Ville ringa syrran igår och försöka skynda på allt eftersom det är fredagen den 13 idag. Och ingen i familjen kände för att han skulle födas då.. Men 45 minuter innan 00:00 så kom han!Likes

Comments

Nu har man varit ute med Alexander! Vart ute och träffade Johanna & Ida en ministund, sen stack vi och lekte i regnet! ( Nostalgi!)

Efter det tog en sväng in på Burger King och tog en glass! Nu är vi hemma och käkar det sista påskgodiset som finns kvar.

 

Ännu ett helt meningslöst inlägg (y)

 

Likes

Comments