Tjenare moss på er! Jag har varit lite dålig på att uppdatera mej. Men jag är lite öm i tassarna för allt grus som ligger och skräpar. Jag hoppas att dom snart sopar upp eländet för det blir så grusigt inne... eller rättare sagt matte tycker så. Jag är glad när jag är ute, grus eller inte så är det så roligt.

Matte och jag tog sovmorgon idag. Eller inte! Vad ska hon upp om så tidigt? För som vad jag har förstått så är lillmatte ledig från skolan. Jag misstänker skarpt att det är så, för det är väldigt lite barn ute nu och det är så synd för jag blir så glad när det kommer något barn och vill klappa på mej. Jag hoppas att matte och lillmatte är hemma hos mej idag.

I dag när matte och jag var ute på min morgonrunda så hade hon mej lössläppt... hon hinner ju inte med mej när jag springer efter bollen. Ja ni skulle se henne när hon ska leka med mej och springer efter mej MOAAAH jag håller ju på att dö av skratt... men säg inget till henne för då kanske hon slutar att leka med mej. Men hur eller hur så gick jag lös och vi gick förbi en annan hund och jag lyssnade på min matte och höll mej nära henne. Det är lika bra det för annars får man ju skämma öronen av sej ni vet det där med falsett och småhoppandet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen så jag fått träffa min kompis Troja. Ja vi körde på som vanligt ett super rejs och kul var det.​. Åh ni skulle denna tjusiga tjej... fast det är min lilla hemlis. 

Men en sak som är konstigt med denna tjusiga tjej. Hon lyssnar ju mer på hennes matte än på mej!!!! Vi mötte ju en kvinna i dag och jag trodde ju att det kunde vara en annan kompis som kom Sten heter han förresten... så jag gjorde som vanligt sprang henne till mötes och gissa om jag blev snopen när det inte var hon och ingen Sten. Men då lyssnade Troja på sin matte som sa till henne att stanna och sitta still. VA??? Stanna och sitta still när man få hälsa på en människa...

Matte pratade något om en missad lektion i lydnad. Ja ...*host* matte var nog sjuk för någon sådan sak har jag inte varit med om. Jag brukar komma till matte när hon låter på ett visst sätt eller när hon står och småhoppar då måste jag ju komma och kika till henne så hon mår bra.

Så i dag ska matte och jag bara slänga oss i soffan och slappa och det tycker jag  är såååå skönt.


Likes

Comments

Här är hon... visst är hon snygg? Nu är det ju tur att inte utseendet inte spelar någon större roll för vi leker i alla fall. Vi har kört ett rejs idag så nu ska jag och min älskade matte gå och vila oss en stund.

Likes

Comments

Tjenixen där ute!

Ha, ha matte sitter och kikar på kort på sin dator och tror inte att jag ser det. Meen så fel hon har, så nu passar jag på att sno en bild på mej och min lilla kompis hon heter Prosit. Matte har sagt något om att hon nyser eller vad det nu hette... jag kommer inte ihåg. Jag tycker hon låter som en liten gris. Men hur eller hur så hjälper Prosit mej med tasstvätten. Ibland blir jag bara så trött på mattes råttor. Dom har fräckheten att komma till mej och luras att dom ska pussa mej på nosen ja men vad gör dom då??? Jo biter mej i snoken hmmm menar ju nosen.

I kväll ska jag bara softa och ta det lugnt med min matte​ alltså SOFFLÄGE.

so long så länge

Likes

Comments

Fniss så busig jag är... jag vägrar att flytta på mej när min matte och husse ska bädda rent i sin säng. Så här ligger jag och ser ut som en fjärilspuppa eller något åt det hållet. Lite tjurig blev jag på dom för dom vann kampen om sängen.

Förstår dom ingenting om att jag vill ligga här... bädda rent, hmpf onödigt..löjligt.

Likes

Comments

Ha, ha, ha här har jag med hela min charm fått Amanda att slänga sej på golvet hos mej. Jag hörde något om att hon skulle sträcka ut ​ryggen,men det tror jag inte ett dugg på för jag vet att det var min charm som fick henne på fall.... hur eller så var det lika bra att hålla i henne lite så hon inte skulle få för sej att göra något mer oviktigt än att gosa med mej. Ja där ni mina vänner har ni en tjej som är toppen... inte bara toppen hon är kanon.

Likes

Comments

Här är ett kort på hur jag såg ut när jag flyttade hem till husse och matte. Jag var ganska smal och tanig, men nu har lite mer kött på benen. Men vilken morgon jag haft idag. Började morgonrundan med min gode vän Atlas av märket Bordercollie med någon lite blandning som jag inte minns och som överhuvud taget inte spelar någon roll för han är en bra kompis. Sen när vi traskade så kom ju Troja med sin matte så jag presenterade de här 2 för varandra och dom kikade, luktade, på varandra och insåg att ju fler vi är tillsammans ju roligare kan vi ha. Så idag blev det morgonrundan i 2 varv. 1 rätt och ett avigt. Men jag ska faktiskt avslöja att lite tråkiga var  dom allt... dom hade bara nosarna för varandra.

Likes

Comments

Ja vad min matte kan fixa. Kan ni tänka en dag med led och bus? Ha, ha jag har fått en ny kompis... en tjej Troja heter hon, MEN nej jag är inte kär. Hmfff larvpottor (muttel)Hur eller hur så leker vi jätte mycket och jättebra. Så nu är jag faktiskt lite värd en rejäl avkoppling i soffan. Det är en sak som är bra på, att softa i soffan.Men i morgon ska vi på det igen. JIPPIE

Likes

Comments

Tjenare på er alla!.

I går hade jag inte så mycket att berätta om för matte och jag vi hade en så skön slappar dag. Jag lade mej på rygg eller snarare slängde mej på rygg för ett kli på magen tackar jag ALDRIG nej till. Men idag så har matte avslöjat att jag ska få leka med en ny kompis och hon är så söt... en "rottistjej".

Sen kan man ju alltid ligga och gosa i soffan.

Likes

Comments

Ja jag är ju en hund som älskar att leka för leka är livet. Så vilken tur jag har som har många som älskar mej och vill leka med mej. Här var jag ute med min x-tra matte Amanda och jag blev sååå lycklig för jag hittade en pinne att leka med. Jag kan inte förstå varför folk skrattar åt mej man tar det man hittar.​

Likes

Comments