Ni har hört uttrycket tidigare... "Som en groda utan ben... Hopplös"! Fast jag är totalt tvärt om. Iallafall på 3 årstestet... För som jag hoppade!

Jag kommer in i salen full med dinosaurier som stirrar på mig med sin köttätande blick. Jag tassar blygt in och börjar springa. I samma takt som jag springer tappar jag bakdelen en halvmeter längre bort och "faller isär". De lägger sedan upp pinnarna i luften och eftersom jag snällt plockat ner de på första löshoppningsträningen så vet jag... Jag vet... *it hurts*

Så jag hoppar över de där jävla pinnarna som om jag inte gjort annat någonsin. Lite så där kaxigt precis som att jag vore proffs och japp... De gick på de!
Omdöme: min normalt sätt sämsta gångart, om de nu finns en sån, blev den bästa och jag fick högre skutt poäng än springa fint poäng. Med omdömet att jag var fokuserad på min uppgift. Tro fan de... Vet de hur ont de gör å inte va de?
Jag hade lite små knän men såg annars rätt bra ut. Jag tror de gillade min färg...

Gnägg Denzel är "fab" Washington

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det va inte igår jag skrev här, de va snarare bestämt lääänge sedan, så länge sedan att jag inte minns när. De har hänt en del sen sist... Jag har varit på löshoppningsträning och rivit alla bommar, jag har blivit något som de kallar inriden, med andra ord, jag är fullt kapabel till att bocka och sadeltvånga med min människorskötare, och jag har blivit visad på treårtest och hoppat utan att riva samt sprungit med krökt nacke i stram frisyr. Ni hör ju själva... "I am a busy man"!
Just nu har jag sommar vila... Jo, de kallas så. Men försök själva att vila med ett grovt adhd.
De har kommit in många tips på hur man får en "pigg" häst lugn, JAG ÄR LUGN, så länge ingen hanterar mig...
Och för övrigt är jag inte pigg... Jag har en diagnos som hindrar mig från att göra som du säger!

Gnägg Denzel is back Washington

Likes

Comments

De där med snodd är inte riktigt min grej. Människoskötaren säger att jag ska bli stark i ryggen... Jag är stark! Titta så fint jag kan springa!

Likes

Comments

Annonser är roliga men också ett extremt magont... Om man ser till vad orden egentligen har för innebörd kanske de där människorna ibland borde tänka på hur de formulerar sig.... jag får en känsla av SHUT UP!

"...den kan både hoppa och röra sig."
Fan vilken tur den inte bara står still.

"Aldrig varit skadad..."
Jag är i hagen just nu och arbetar på det

"Snäll att sko, lasta, klippa, rida ut........."
I know... Iam fab! Och om inte är du ju du som tabbat dig....

"Bästa kompisen..."
Vem fan säljer sin kompis?


Om jag varit till salu hade min annons sett ut något så här...

En perfekt solstråle med grav adhd till salu. Testar ditt tålamod varje dag. Hatar speglar som inte har guldram men är snäll att gå på burken. Är allas bästa vän!

Men.... Jag stannar gärna här!

Gnägg Denzel skriv vad ni menar Washington

Likes

Comments

Utesläppt i min egen hage. Så himla mysigt verkligen! Står här och njuter!

Gnägg Denzel hemma Washington

Likes

Comments

Tillbaka i tryggheten. Jag gick snabbt å snällt in i burken. Burken som tog mig hit. Och som idag också tog mig hem. Tack för tiden hos er på internatet men nu vill jag bo hemma.

Likes

Comments

Nu har fem veckor gått. Fem veckor på internatet. Idag är de dags att äntligen få flytta hem igen. Borta bra men hemma bäst. Kommer självklart sakna mina två nya bästisar Bond och Ross men hemma känns de lite tryggare.... Inga speglar så långt ögat når! Vi får väl se hur det går!

Gnägg Denzel snart hemma Washington

Likes

Comments

Springa å springa å springa.... Idag sprang jag med människoskötaren i min favorit gångart. Något hon kallar galopp. Hon va SSÅÅÅÅ tung! Men de gick bra. Jag bar runt henne snällt så gott jag kunde. Nu har hon lovat mig att jag ska få semester. Inte nog med det har hon badat mig.... Så jag tror de blir en spännande morgondag!

Likes

Comments

Min största fråga består fortfarande... VEM FAN ÄR DU? Du som befinner dig i väggen, vem är du?

Likes

Comments

Ni ska veta att livet som unghäst är en jobbig sak. Just nu snorar jag för tänderna kliar. Men jag skötte mig självklart exemplariskt när Madde red på mig även om jag provade om jag fick galoppa med henne...

Likes

Comments