Hey babes

Fredag stelte jeg i stand tapas kveld for første gang, og herregud det var så koselig! Maten ble vellykket og drinkene ble gode. Klarte selvfølgelig å ryke en blender, men noe må da gå galt hver gang, haha.
Xx

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God kveld!

I dag var egentlig planene å dra en tur over grensen, men grunnet litt dårlig form så ble det droppet... imorgen skal jeg ha tapas og margarita party hos meg, og mamma og bonusmamma kommer, så det blir spennende. Første gang jeg arrangerer noe ordentlig hos meg. Jeg har selvfølgelig hatt fester før, men dette blir noe annet, og jeg er både nervøs og gleder meg på samme tid.

På turen igjennom Oslo for å finne jordbærsirup (som jeg selvfølgelig ikke fant), så ble det den obligatoriske turen innom Joe & The Juice, haha.

Xx

Likes

Comments

God onsdag, og Happy valentines!

I dag har jeg vært på Photoshoot, og tenkte å ta dere med på behind the scenes. Det var iskaldt å ta bilder på operataket i dag fordi det blåste og regnet så sykt, men jeg gleder meg til å se resultatet! Bildene er til et magasin i London på en moteskole, så det var utrolig kult å være med på. Hernude er et norsk design av en jente som heter Julie. Jeg ble helt forelsket i flere av plagene. Herregud så mye kult!

Xx

Likes

Comments

God kveld fine lesere!

For noen uker siden var jeg og spilte inn musikkvideoen til Jack Taylor sin nye låt "Chop Suey". I går kom den endelig ut. Dette har jeg gledet meg masse til, og det var så gøy å se resultatet av arbeidet! Den finnes også på spotify. Xx


Likes

Comments

God mandag!

I dag har jeg vært med Martine på Kryoterapi. Kryoterapi er en behandling som går ut på at man står i en boks som holder -140 grader i 3 minutter. Det skal visst ha mange positive egenskaper for helsen, men jeg turte ikke å teste det ut idag. Jeg syns det virker litt skremmende i og med at det er såpass kaldt, haha.

Det ble en obligatorisk tur innom Joe & The Juice på veien tilbake. Yum.

Xx

Likes

Comments

God kveld!

Samme som sist uke så ble det en lang søndagstur denne søndagen også, og det var så deilig. Jeg gleder meg så masse til neste uke nå! Jeg skal fortelle mer om neste ukes planer imorgen samt ukens mål. Jeg føler at ukene bare flyr forbi, og krysser fingrene for at det blir litt bedre vær nå. Jeg lengter så fælt etter vår og sommer...

Xx

Likes

Comments

God lørdag fine!

Jeg har brukt en god stund nå på å samle opp spørsmål, og riktig nok velge ut de som passer seg og er aktuelle.

Hvilke blogger leser du?

Jeg er faktisk utrolig dårlig på å lese blogger regelmessig, men, når jeg først setter meg ned og titter innom noen blogger så gjengår de samme. Og da har jeg jo samlet opp masse å lese. @MariaKragmann, @SiljePauline , @martesv , @xanjac , @fredrikkegustavsen og @anneliaaland er de jeg leser her på Nouw. Ellers leser jeg Sofie Kvelland, Lene Orvik, og ellers blogger som fanger min interesse der og da.


Hvor tar du vipper?

Jeg tar vipper på Sisters Beauty Lab som ligger på furuseth. Utrolig dyktige søstre, og jeg har aldri hatt vipper som har holdt lenger enn disse! Du kan bestille på facebook via gruppen og gi med navnet mitt i bestillingen så får du volumvipper til 900kr!


Hva fikk deg til å ville begynne å blogge?

Jeg ønsket å prøve noe nytt, og denne gangen virkelig gå inn for det. Og jeg elsker å dele tips om både mote og skjønnhet, samt noen meninger her og der.


Hvilket kamera bruker du?

Flaut å si, men jeg har faktisk ikke kamera enda! Jeg skal gå til innkjøp av det snart, men det er så mange forskjellige kameraer, så det er så vrient å bestemme seg. Hittil har jeg kun tatt bilder med min iphone 7 pluss. Tips til kamera?


Hvor høy er du?

Jeg er 170cm høy.


Er du singel?

Jeg er singel :*

Likes

Comments

Inneholder sponset produkt

God ettermiddag fine lesere

I dag fikk jeg dette fantastiske mobildekselet fra ideal of sweden i posten! Carrara Gold er et marble deksel med gull detaljer som virkelig gjør telefonen fin. Dersom du ønsker det samme dekselet som meg, eller et hvilket som helst annet produkt, kan du bruke min personlige kode som gir hele 20% av!

Kode: NO2018

Xx

Likes

Comments

God kveld fine!

Jeg beklager for at jeg har vært så sløv med å legge ut innlegg før sent de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke følt meg noe motivert. Jeg skulle prøve meg noen uker uten vippeextentions for å la vippene mine få litt hvile. Det er viktig med noen pauser slik at det ikke blir for tungt for de naturlige vippene. Men uten vippeextentions så føler jeg meg skikkelig fæl. Det er det eneste negative med det. Man blir så avhengig at man ikke takler å gå uten. Det har resultert i at jeg har lagt ut innlegg sent fordi det tar tid å fikse seg og å føle seg vell.

Jeg må ha noen uker uten vipper før jeg tør å sette på nye, så jeg får bare bli vant til å gå litt uten nå.
Jeg håper alle har hatt en fin uke hittil! Ikke lenge til helg igjen. Xx

Likes

Comments