KLÄNNING - BIK BOK // SKJORTA - H&M // SKOR - MISS SELFRIDGES // STRÅVÄSKA - SPANIEN

​LOVE.N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse så ställde jag mig naken framför spegeln. Det är något jag gör kontinuerligt. Analyserar, klämmer och ställer mig i olika vinklar. Ibland, inte så ofta, tycker jag om det jag ser. Resterande gånger lämnas jag med en klump i magen och ångest i bröstet. Jag har aldrig haft en hundraprocentig bra relation med min kropp, vi har aldrig varit bästa vänner, mera som ytliga bekanta som utåt sett tycker om varandra. Det är lätt att predika om "self love", att berätta för andra hur fina de är och hur man ska älska varje liten centimeter av sin egna kropp. Det är inte lika lätt att leva upp till det, det är skitsvårt.

Nu när bikinisäsongen just har börjat och man (speciellt som tjej) förväntas att obrytt lägga sig på stranden med en platt mage och i en liten bikini som ska visa allt man någonsin haft komplex över för hela strandområdet, ger mig Å N G E S T. Jag hatar att jag skriver detta, att jag är ett sånt tydligt offer på kropps och vikthetsen vi lever i. Att jag låter mig påverkas så hårt av ideal och tidningsomslag som lyder Så får du den perfekta bikinikroppen på 10 dagar.

I skrivande stund sitter jag och äter ostbågar. Jag vet att jag om en timme eller så kommer få ångest över det. Jag kanske kommer ta en långpromenad, göra några squats eller andra medel som min sjuka hjärna tror kommer göra mig lyckligare. Imorgon kanske jag medvetet äter lite mindre och tränar lite hårdare. Allt på grund av några ostbågar som min kropp idag ville äta och var sugen på. Det är som att jag hela tiden straffar mig själv, som att jag både är tjuven och polisen.

Det sjukaste i denna röra är att jag är medveten om hur fruktansvärt detta är, samtidigt som jag fortfarande är ett offer/ en slav utav det. Jag är liksom inte dum i huvudet jag är bara så jävla påverkad av allt det man som ung tjej egentligen ska blunda för.

Jag önskar (och tror) att jag en dag ska kunna sätta på mig en bikini utan att ägna min kropp någon negativ tanke alls. Att jag (och tyvärr alldeles för många andra tjejer) en dag ska bli bff:s med sina spegelbilder, att inte bara prata om att älska sina kroppar, utan också göra det. Det hade varit så jävla fint och bra.

PUSS HÖRRNI!

LOVE.N

Likes

Comments

STRÅVÄSKAN

HÖRRNI! Hur fina är inte mina nya stråväskor??? Är BESATT!! Helt klart ett måste i sommargarderoben. Väskorna med tofsarna och "Poom pooms" hittar ni på Asos och de andra köpte min pappa åt mig när han var i Spanien. Jag och min vapendragare Mallsan bokade precis en resa till Alanya i Augusti och då kommer dessa vara som handen i handsken!! Fatta till en solbrun hy, en fin klänning, på en strand WOWZIE!

LOVE,N

Likes

Comments

Veckans inspo brought to u by Vouge och den uuuuper snygga,otroliga ZEEEENDAYA!!!! Har varit kär i Zendaya sen jag var 12 och satt bänkad framför Disney och kollade på Shake it up!! Vilka mer kommer ihåg det programmet?? Jag älskade det och avgudade Zendaya, still am! Godess!!

Likes

Comments

GIMMEEEEE

Alltsååååå!!! Provade finaste jackan häromdagen :(( så röd och härlig... Den är ifrån Marlene Birger så även fast mitt modehjärta skrek JAAAAAAAAAAAA så skrek min plånbok NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Nu ska lilla jag, Matilda och Olivia strax åka till Mallsans lantställe, där ska vi mysa och fira midsommar. Ser faktiskt framemot att stänga av ett tag, läsa nån fin bok och skratta med mina bästisar<3. HEJ!

LOVE.N

Likes

Comments

Bralettes

LOVE STORIES // & OTHER STORIES // ELLA M (Lindex)

H&M // & OTHER STORIES // LOVE STORIES

-

Nu ska ni få veta något om mig som ni kanske inte visste - jag HAAAAAAAAAATAR B&H:ar med bygel. För det första är det ca världens mest obekväma plagg och för de andra så trivs jag inte alls i de. Då har jag mycket hellre på mig något av de ovanstående , både dösnyggt och bekvämt , WIN WIN! Om jag ska vara 100% ärlig så går jag majoriteten av tiden utan någon typ av bh alls, det är nog ändå den största fördelen med att ha pyttebröst! När jag dock känner för att ha bh så är bralette ett självklart val för mig. Mina drömbralettes finner ni på Love stories, wow wow wow vad mycket fint dom har. Om ni inte kikat in på deras webbshop GÖR DET NU och bli förälskad i underkläder. PUSS HEJ!

LOVE.N

Likes

Comments

WOOOW, igår fyllde vår bääääästa vän år!!! 18!! Vi hade överraskningsfest för henne och det blev så mysigt. Och förutom att vi har haft så svårt att hålla oss ifrån att berätta så var det jätte kul. Malin verkade nöjd och det hoppas vi att hon är, för hon är bättre än bäst (!!!!).. Så mysig kväll. VI <3 MALIN.

Love,M

Likes

Comments