Jag är sjuk idag, vaknade vid fyra/halv fem och hade feber. Mår mycket bättre nu, men är så träligt att vara sjuk! Skulle jobbat idag för vi har Operation Kenya (dagsverke), men orkar inte. Har lite dåligt samvete för det, men pappa tyckte att det är bättre om jag jobbar på att bli frisk istället.

Är så otroligt sugen på godis och kakor! Äter en klubba jag köpte i en jättemysig godisaffär i Paris i helgen (kommer ett inlägg om Paris när jag orkar skriva lite längre). 💕

Kokos😋

//Karro

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sånna där småsaker. Ett hej, en blick. Eller bara att han står precis bakom mej, som för att liksom ändå på nåt sätt visa att jag är hans och att ingen annan rör mej.

Ja, ni förstår kanske inte vad jag menar och jag vet inte om jag orkar dra allt, men ska förklara kortfattat.

Jag är tillsammans med min drömprins. I hemlighet. Det suger. Vi har varit tillsammans i tre månader idag (18/5). Vi skulle berättat efter ett tag, men jag gjorde ju slut med mitt ex för hans skull, så ville inte gå ut med det för tidigt. Jag skulle varit hos honom förta helgen, men sen kunde inte han så vi bestämde en annan dag, men då blev han sjuk och sen har jag försökt ett par gånger, men har gett upp förhoppningen om att vi kommer att va.
Problemet är att vi har slutat prata helt. Vi pratar inte i skolan (kan bero på att vi inte går i samma klass, han går i 8:an och jag i 9:an), vi skriver inte ens med varandra längre.
Ja, det var kortfattat.

När man är i min situation, älskar någon så mycket att man nästan spricker varje gång man tänker på den, är varje liten antydan till att den tagit notis om en något som berör. Till exempel idag på biologin. Jag och Matilda satt vid 7:ornas skåp och jobbade med kemi-TDSer (vi är klara med grundskolans biologikurs nu, så Alf kör kemi på biologin också). Jag ville gå ut och jobba mest för att jag vet att 8B har svenska då och det finns ju alltid en chans att Han går förbi, att Han till och med tittar på mej. Tro det eller ej, det var precis vad som hände! Han till och med pratade med mej, visst det var en fråga (en dum fråga som han borde vetat svaret på), men ändå. Jag började visst le som ett fån, för Matilda satt och drygade sej lite när han gått förbi. Det är något som de flesta ser och låter passera, men för mej är det ett ögonblick av äkta lycka, och det gjorde min dag.

Jag vill dessutom tillägga att en del tjejer faller bara för killar med magrutor, som ser ut som Hollistermodeller. Ja, Hollistermodeller är äckligt snygga, men det skulle alltså inte spela någon roll om dom var snobbiga och bitchiga då, så länge dom har utseendet?
Jag har av någon konstig anledning en förmåga att bli kär i "fula" killar. När jag säger fula, menar jag att dom inte har massa muskler, snygga kläder och är sådär allmänt snygga. Det är sånna killar som andra tjejer inte tittar på, en i mängden liksom.
Ibland känns det faktiskt som om jag är den enda som inte bryr mej om utseende. Jag menar, älskling är inte snygg, han är han. Han är lite kutryggig, inte pinnsmal, och alldeles perfekt, för han är som han är. Han gjorde mej lugn när vi skulle gå lucia i december, bara genom att vara i samma rum som jag. Han var allmänt snäll mot mej, och jag blev kär i honom på samma sätt som Hazel i Förr Eller Senare Exploderar Jag, "I fell in love with him the way you fall asleep; slowly and then all at once". Det är precis som med lyckan i livet, det spelar ingen roll hur han ser ut, vart han bor och vad han heter, om jag älskar honom för den han är, är det nog så bra.

Kram //Karro

Likes

Comments

​Har blivit helt kär i denna väskan ifrån Vans. En kompis har köpt den och den är bara så sjukt snygg! Funderar faktiskt på att köpa den.

Ååååh... Älskar den. 

Vad tycker ni? 🙌

Likes

Comments

Det var ju ett tag sen jag bloggade nu. Jag har helt enkelt inte orkat. Ja, jag vet att det är lågt.

Över till något jag tänkte på; jag tycker att det är ganska intressant att veta vad som händer i andras liv o så, är inte så intresserad av modebloggar osv. då nästan alla bilder är prefekt tagna o redigerade o jag känner mej bara fattig när jag tittar på kläderna. Jag vill ju så gärna vara en sån som har fina märkeskläder, bara för att liksom. Egentligen fattar jag ju inte grejen med märken, man betalar liksom 200kr mer för ett linne med en minimal Hollisterlogga, än ett exakt likadant linne utan logga. Men det är ändå känslan av att ha dom där kläderna som är så lockande.

Vad jag vill komma fram till är att jag ska börja skriva mer om vad som händer i mitt liv, inte bara ytlig information. Jag ska inte gå in på för privata saker men lite lagom.

Kram //Karro💁🏼

Btw. Boken är så himla bra, vill bara läsa o läsa o läsa! Jag älskar verkligen Lucy Dillons böcker, dom är så sjukt bra, #feelgood

Likes

Comments

Imon drar vi med konfan till Kolmårdens djurpark tillsammans med alla konfirmander i stiftet. Bara det att jag måste gå upp jättetidigt... Men jag hoppas det blir kul i alla fall😊
//Karro👑

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma från skolan för är sjuk. Blev egentligen dålig i tisdags/onsdags men jag gick till skolan ändå på både onsdagen och torsdagen för dels så hade jag NP på torsdagen och man får typ inte vara hemma då så länge man inte har magsjuka typ. Så i fredags var jag hemma och trodde jag skulle bli frisk i lördags för kände mig bättre då men va lika dålig igår. Hostar som en idiot, har feber, lite ont i halsen men va värre förut och så har jag spytt 2 gånger. Men tror det är för jag hostar så mycket så ingen magsjuka. 

Mamma bestämde iaf att om jag inte blir bättre snart så ska vi åka upp till sjukhuset och kolla ifall jag har fått lunginflammation eller halsfluss eller nåt sånt. Halsfluss tror jag inte för skulle haft mycket ondare i halsen då. 

Hoppas iaf att jag blir frisk snart för asså jag personligen iaf hatar att behöva ta hem och jpobba ikapp med allt som man missat när man varit sjuk. Det måste ju göras men ändå. Gillar att vara ledig från skolan men ska man vara ledig ska det vara pga lov eller nåt kul och inte när man är sjuk. 😒

/Simone


Likes

Comments

Jag är hemma och har feber, eller den har gått ner nu så har svettats som en gris. Var vaken halva natten pga huvudvärk och när mamma kom och skulle väcka mej bara grät jag. Är så himla besviken på att jag inte kunde gå till skolan idag, för hela högstadiet skulle dansa linedance tillsammans.

Fuck this shit😷

Likes

Comments

Haha ingen boyfriend tag som jag utlovat. Detta eftersom vi inte var tsm då jag skrev det, men sedan blev vi det. En vecka och två dagar senare (måndags) dumpade jag honom.. Ja jag tycker synd om honom, men det är ju varken rätt mot honom eller mej att vi ska vara tsm när jag inte har riktiga känslor för honom. Men han får i alla fall inte veta största anledningen även om han redan gissat den.. 😘
Nähä nu ska jag sova! Kram //Karro😻
Btw.. Rubriken är för att detta är så sjukt, trodde verkligen aldrig att det skulle hända, typ dröm o glöm karro.. Men det hände och jag lever i drömmen och vill aldrig vakna✨

Likes

Comments

Var på gymmet för första gången idag faktiskt. Har tänkt gå dit länge och tog mig äntligen dit idag för att testa på. Tyckte faktiskt det var väldigt kul och känner att jag måste fixa eget gymkort så jag kan gå dit när jag vill.

Ska verkligen komma igång med träningen nu. Mitt mål är att bli vältränad, dels för jag tycker det är sjukt snyggt att vara det men framför allt för att må bra. Har börjat äta mycket nyttigare än innan med 👏

/Simone

Likes

Comments