Alltså, hur mycket vackra/vill ha lampor finns det inte 😍🙏🏼!!!

Vi eller kanske mest jag har snöat in på lampor & ljuset. Inga nya kommer dock inhandlas innan vi flyttat, kommit på plats & bott in oss lite.

Men drömma måste man ju få göra ändå 😍😉...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredagen den 26 augusti.

Några härliga timmar kvar till helg, dessutom lön 🙏🏼... Vad ska Ni hitta på?!?

Ett frukosttips till den morgontrötta/stressade eller kanske rentav late 😉.

Måndag till fredag så startar Marcus & jag vår dag med varsin härlig smoothie, snabbt, enkelt, mättande & supergott.
Vi har oftast frysta bär såsom hallon, jordgubbar el blåbär, proteinpulver med vaniljsmak & vatten.
Hur stressig vår morgon än blir så finns det alltid tid, om än på stående fot att slurpa i sig denna & energidepåerna är fyllda fram till lunch, perfekt 👌🏼.!

Finaste glasen från Lagerhaus...

Morgonfrulet Christensen 😍

Nu är här färdigstädat, superskönt... När vi ses efter förskola & jobb i eftermiddag/kväll så är det enda som står på agendan "Nu är det fredagsmys" 🙏🏼...

Hoppas Er fredag blir fantastisk 😘

Likes

Comments

Småtrollens kläder ligger nu redo på bordet. Så skönt att slippa fundera på kläder på morgonkvisten, vi såsar omkring i pyjamaserna så länge som möjligt & sen är det fullt ös 😂...

Fick idag ett positivt besked från miljökontoret, inga hinder pga vattentäckten. Så imorgon blir det en ny påringning till bygglovsavdelningen.

Hey ho, lets go... Hoppas vi 🙏🏼...

Vårt frukt & bärkonto är gigantiskt men det är ju så gott, konstigt att det onyttiga är så mycket billigare i kronor vill säga, vad den svenska folkhälsan el svenska ohälsan kostar per/år vill jag inte ens tänka på.

Hur som, idag kom min älskade sambo hem med 4kg egenhämtade blåbär, han kan han 😂🙈😍...

Likes

Comments

Vår vackra drakstad, här bor vi fantastiskt bra 😊. Här bor vår familj & våra vänner, här går våra barn i skolan respektive förskolan.
Både jag & Marcus har varit iväg & jobbat både i Sverige & utomlands, någongång har vi nog vid olika tillfällen funderat på att flytta till en storstad men nu kan vi inte tänka oss att flytta. Här har vi en kvalitet & en trygghet som vi aldrig kommer kunna få någon annanstans.
Vi älskar att resa, vi har en lokal flygplats 15 minuter bort & tågstationen ännu närmre så om & när lusten faller på så kan vi ta oss dit vi vill.

Vi bor idag i en superfin bostadsrätt på Södermalm, har rullavstånd ner på stan & en perfekt backträning när man går hem 👍🏼. Förhoppningsvis får denna fantastiska lägenhet nya ägare inom kort & vi går vidare mot nya utmaningar 🙏🏼.

Jag är en stadstjej, älskar att strosa omkring & bara njuta, vår stenstad är fantastiskt vacker (även om man blir hemmablind så vaknar man till & inser wow så fint vi har det), vi har ett otroligt restaurangutbud, tyvärr inget vi ännu utnyttjat till fullo men det kommer det bli ändring på (eller hur älskling 😉) caféer & sommartid, ja då har vi en magisk kust med mängder av vikar & badplatser 😍🙏🏼.
Sundsvall är en riktig sommarstad & har så varit så länge jag kan minnas, staden, livet & människorna blommar upp, när hösten/vintern & kylan/snön kommer då går nästan hela stan i ide. Skittråkigt, rent ut... hoppas det förändras ✊🏼.

Hur är det då med shopping i stenstan?
Hmm, den har mycket att önska, mestadels stora kedjor men det finns guldkorn & unika butiker. Jag hoppas att dom stora fastighetsägarna satsar hårt & lockar fler unika butiker framgent & framför allt att Sundsvalls befolkning därefter hjälper till att stötta dessa entreprenörer som vill återskapa handelsstaden Sundsvall till var det en gång var.
Vi har naturligtvis som alla större städer köpcentrum utanför staden men Guuud så trist det är, bekvämt absolut men trist...

Här nedan ser ni några bilder på vår vackra stenstad, ett fåtal av våra fantastiska restauranger & några av mina personliga shoppingfavoriter 👌🏼...

Kram

Likes

Comments

Jag/vi är ju vänner av rutiner & ordning. Vi vuxna tycker det är superskönt, ja även våra barn (naturligtvis så knorras det ibland 😉) men det underlättar även vår lätt kaotiska vardag, vilket inte är så konstigt med 4 barn med ett brett åldersspann.

Så nu på morgonen lämnade sambon barnen på förskolan & jag har plockat undan alla leksaker som hann dras fram, hur i hela friden är det möjligt med att på fönster om ca 30 minuter hade det hunnit gå igenom en virvelvind på småtrollens rum & efterdyningar i alla rum förutom på storasystrarnas 🙈 & nu förberett dagens middag.
Så när sambon kommer hem i eftermiddag är det bara att stoppa in kycklingen i ugnen (jag personligen tycker det ger en mörare kyckling, lättare att misslyckas när man steker), koka riset & någon av dom stora dukar. Voilà, middagen är redo att avnjutas, hmmm el avnjutas & avnjutas, här blir det i regel lite kaos, igen... men ett ganska härligt sådant, alla barn talar i regel i mun på varandra då vi vill veta hur dagen varit & det kan ju vara lite svårt att "vänta på sin tur", här är mer "alla på en gång" 🙈😂😍...
Det är såna här "små" förberedelser som ger oss mer vi/kvalitetstid.

Som sagt det är vi, hur är ni? Hur & vad gör ni för att få mer kvalitet & familjetid?

Hoppas Er torsdag blir toppen.

Kram

Leksaker överallt 🙈

Båda småtrollen fick så fina nallar av mormor & morfar i söndags 😍

Foodprep... Idag serveras det kinesisk kyckling, mums 😋...

Likes

Comments

Projekt ”Det perfekta huset” fortskrider.! Imorgon får vi förhoppningsvis svar från kommunen om det föreligger några uppenbara hinder för att få bygga, gör det inte det så kommer vi inom kort skicka in en ansökan om förhandsbesked.

Vi vet att det finns några förbehåll då det ligger en vattentäckt i området men det behöver inte betyda ett avslag, sen vill vi ju naturligtvis även veta, vad vi får bygga. Tidigare var det inte aktuellt med ett 2 våningshus på denna sida men då vi inte är låsta vid en sorts hus är inte det det viktigaste för oss utan vi kommer skapa det perfekta huset utefter vad vi vår & inte får, våra förutsättningar, vi kommer göra det tillsammans & det kommer bli fantastiskt 🙏🏼👌🏼…

Nu ska vi mysa ner oss & fortsätta leta inspiration 😘.!

Sten på framsidan 😃!

Hur fin är inte denna 😍!?

Ett gästhus på tomten vore kanon. Mycket främmande vill vi ha 👍🏼

Likes

Comments

Veckorna svischar förbi, det känns som det är måndag, fredag, måndag, fredag...  Idag är det 4månader till julafton, yaaaay . Nu är det dags att börja planera & sprida ut både inköp & utgifter.  Var kommer vi vara i allt det här med hus då, har vi sålt lägenheten, mellanlandar vi i en hyresrätt, har vi hittat börjat bygga vårt drömhus el har vi rentav hittat vårt drömhus med renoveringsbehov?  Många frågor & funderingar men inga svar & det är väl lite av charmen med att leva i nuet & inte fundera alltför mycket på det vi inte kan påverka. Det har framkommit fakta om tomten där vi tänkt bygga som gör att det är ett måste att söka förhandsbesked, ringde kommunen nu på morgonen men avdelningen för bygglov har telefontid mellan 13-14, hmmm, inte så lätt att komma i kontakt med dom med andra ord men då det är vår framtid & drömhus vi pratar om så får dagen omprioriteras. Vi vill alltså veta om det föreligger några problem eller hinder att bygga på denna tomt så att vi ansöker om förhandsbesked i "onödan".  Håll nu tummarna att allt ser grönt ut & att vi kan fortsätta planera.  Måste visa Er en av dom vackraste uteplatser jag någonsin sett. Vilken dröm . Bilden tillhör @cbirking... 

Likes

Comments

Trött men nöjd huvudperson sover nu så sött & minst lika trötta föräldrar har nu slagit ner sina rumpor i soffan.

Ikväll blir det inte så många knop gjorda, lite slösurfade efter härlig inspiration är dock en härlig energipåfyllning .

Imorgonbitti blir det ett samtal till kommunen för lite kontrollfrågor.

Tack & hej leverpastej .


Hur snyggt är inte detta ?!?

Suktat länge efter Svenskt tenns kruka, hittade idag en "kopia". Finns i olika strl på Kaap

23 augusti, vår minstas födelsedag ❤️...

Bellas tårta, sött ska det vara 😋

Älskade unge, 2år. Stoppa tiden.!

När mormor får bestämma outfits 😜

Likes

Comments

Ingen har väl vid det här laget missat att jag älskar att ha många bollar i luften . Trots min älskade sambos ringa ålder så blir han nog gråhårig i förtid på alla idéer jag kastar ur mig i tid & otid men jag tror mig även veta att det är en del av mig han älskar & som gör att vi kompletterar varandra perfekt, han är lugn som en filbunke & jag lätt otålig .

Idag så pausar vi dock projekt "Det perfekta huset" & fokuset på något & någon ännu viktigare, idag fyller vår älskade Lilla prinsessa 2år. Hjälp vad tiden går fort, stoppa den någon .! Vi har ingen bäbis här hemma längre men allt har sin tid & sin charm .

Älskade Lilla bestämda, tjuriga, underbara, fantastiska unge ❤️. Idag är det din dag, ikväll blir det paket, tårta & oändliga mängder kärlek ❤️❤️❤️...

Joråsåatt, någon som funderar på vem det är som bestämmer här hemma ? Lilla prinsessan skulle absolut ha klänningen som farmor köpt & keps till det, inga tofsar här inte 🙈

Likes

Comments

Hur har Er dag varit?

Här är det lika galet som vanligt, från punkt A till punkt B osv... Men jag älskart, vi är som sagt vänner av ordning & rutiner men den lätt, galna, kaosartade vardag vi befinner oss i blir så himla rolig, kreativ & innovativ, när det händer mycket. Jag slänger ur mig en massa idéer & min käre sambo får stilla mig några notch & sen går vi tillsammans från ord till handling.

Vår vardag handlar uteslutande om vår familj & om hur vi gör det som är bäst för oss. Att vi nu adderar vårt kommande drömhus till denna vardag gör vi alltså av en enda anledning vi tror att det blir bäst för vår Familj.

Vårt hem är vår borg, vi vill göra det här tillsammans & alla som kliver innanför våra dörrar ska känna värme & kärlek. Flummigt va men det är den känslan vi vill uppnå när allt är klart ❤️❤️❤️...

Imorse var vi alltså & träffade Peder på Hjältevadshus & i eftermiddags fick vi dom sista offerterna. Sedan småtrollen somnat så har vårt prat uteslutande handlat om för/nackdelar, hur ska vi tänka, vad ska vi göra & vem ska vi välja. Shit vad mycket det är tänka på... Nu, hur blir det fortsättningsvis !?!

Vi har ställt några frågor som vi hoppas få svar på inom kort som gör vårt val enkelt & självklart.

Med andra ord fortsättning följer ...

Kram


Älskade småtroll som gaddar ihop sig mot tråkiga föräldrar som säger att det är dags att gå till sängs 😍😂🙈

Hur fin är inte denna anteckningsbok från OddMolly?! Materiell kärlek . Även typ det enda jag köpte till mig själv i Stockholm

Veckans leverans av något som gör vår vardag både enklare & roligare.

Vår matsedel denna vecka, gott va.!? 

Likes

Comments