Vi ber så hemskte mö om ursäkt för denne bedrövle dåliga uppdateringa men nu äre så si att tösera fra Dal har tentavecka och denna veckan är någe vi fasat för en rejäle bete. Men vi lövar att så fort som möjligt komma tebaka och utse vinnaren i vår fantastiska tävling

​Köss fra tösera fra Dal

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Köss fra tösera fra Dal

Likes

Comments

Efter att idag ha ägnat dagen te att kika igenom alle de granna bildera vi fått in som är med i våran tävling så ska nu tösera fra Dal dra ut på dans. så ikväll äre sug o svälj, trevlig helg! O glöm inte att skicka in era bilder!!!

Köss fra tösera fra Dal ​

Likes

Comments

Dåså, då vare klart! Alla bidrag skickas in te vår nya mail: Detlosersig@solution4u.com

Priset är fortfarande lite oklart, men vi garanterar att detta inte är något ni vill missa! Som det står i inlägget innan så är det ända du behöver göra är att ta kort med skåpen, vilka är något du inte kan missa tack vare den fina signeringen från vår goa vän. (Texten är tillökad sedan bilden är tagen, även bloggadress befinner sig nu på skåpen).

Pöss // Tösera fra Dal

Likes

Comments

Kära läsare, vi har något väldigt viktigt att meddela...​ hela 81 stycken besökte vår blogg igår, rekord!

Förövrigt så ska vi ha en tävling på bloggen, priset kan vi inte avslöja men detta är något som ni absolut inte vill missa! Tävlingen går ut på att ta en selfie/kort med er och med våra skåp! Bilden ska sedan skickas till oss, så att vi kan utse en vinnare. Mer info inom kort.

Kööss // Tösera fra dal

Likes

Comments

Ännu en dag till enda och tösera fra Dal är påhugget. Efter en mycket hektisk vecka då en av kvigera miste en av de granna kalvarna så har vi haft ett lite nedstämt. Men mitt i allt detta var det Morran som höll oss uppe med sitt "de ä en da imorn å" men nu ska tösera fra Dal ut på hemligt uppdrag......mer om detta kommer......Men det löser sig!

Köss fra tösera fra Dal

Likes

Comments

Det har tyvärr vart uppehåll ett tag men tösera har haft fullt upp. Nu e vi i alla fall tebaka me massa nya erfarenheter! Uppdateringar på detta får dock vänta då ladugården inte fixar sig själv, nee, arbete finns de gott om på lande. Men, det löser sig, mjaaråå. Avslutar med en grann bild på en sann förebild, vars citat även, dagen te ära, pryder titeln till detta inlägg.


Köss, fra tösera fra Dal​

Likes

Comments

Vi får tyvärr meddela att pissepausen idag bleve inställd vilket vi sörger riktigt mö för. Men vi har även bestämt öss för att hölla lite längre på vilka de granna drängarna är. Men för att ni inte ska tycka vi är allt för göta och tröga så Bjur vi på en bild av de bedrövle granna drängarnas rövar. I den här smeten finns 2 som kommer vara våra baldejter inom kört. Ni kan börja gissa nu så meddelar vi vilka ve lyckliga är innan helgen är slut........men Det Löser Sig

Köss fra tösera fra Dal

Likes

Comments

Nu vart de äntligen klara de där kvigera o vi töser fra Dal kan komma tebak. Som ni redan vet så granska vi de granna drängarna igår och vissa var bedrövle göta men det va 2 granne gössar som föll oss i smaken. Här på Dal sigger man alltid att man ska välja dräng efter hur stor gödselstad han har men då vi inte kunde få tag på denna infon har vi fått gå efter våra "krav" De vi har hittat stämmer perfekt in på vår beskrivning som vi la ut under vår pissepaus i Fredags. Men vilka vi valt avslöjar vi inte riktigt än. Fortsättning följer under morgondagens pissepaus...Det Löser Sig

Köss fra tösera fra Dal ​

Likes

Comments