Det är dags för att göra en summering av veckan som gått. Vi kan konstatera att den hade kunnat vara värre. Jag har bränt alla mina pengar och eventuellt också chefens tålamod med mig då jag ännu en gång har skolkat från jobbet för att dra hästen till veterinären och se om jag får någon ordning på hennes återkommande kolik, några saker till är nu uteslutna. Lönen som kom in i slutet av förra veckan är nu slut efter att en del av veterinärräkningarna ramlade in, mycket månad kvar i slutet på lönen...

För White lady började veckan med att avsluta sin antibiotikakur från helvetet, eventuellt kan det vara den mest omfattande kuren som har delats ut i Sverige under de senaste århundradena. Denna vecka avrundas sedan med att hästen fick åka till Trapalanda och de evigt gröna ängarna tillsammans med betalningspåminnelse för en räkning på 13000 som försvann i förra veckans feberdimma.

För First the money är veckan inte riktigt på helg än, hon väntar fortfarande på en operationstid för den njursten som kom in i hennes liv för ca tre veckor sedan, den har nu dessutom utvecklas till urinvägsinfektion för att förgylla tillvaron lite extra.

Då gravöl känns lite 1900 så kör vi på gravvin och konstaterar att det kunde ju säkert ha varit värre. Kan också vara så att vinet dämpar lite.

/ Black Widow


Likes

Comments