Året som gått har varit så positivt för mig, det har gått min väg för att jag har kämpat för det skulle bli så.
Häromdagen gjorde jag ett inlägg om just detta. Det fick en liten vändning på Söndagen som kommer förändra mitt liv men inte hur jag vill leva. En människa som tagit stor del i mitt  liv som plötsligt inte gör det längre av olika själ, känns konstigt. En del människor kommer in i ens liv för att stanna medan andra försvinner, det finns väl en mening med allt. Men jag har bestämt mig för att jag ska fortsätta må bra och fortsätta älska min löpning och träning. Jag har kommit så långt och tänker fortsätta mot målet som är tjejmilen nästa år. Jag ska visa medaljen och jag ska vara stolt. Jag ska fortsätta inspirera andra och fortsätta med mina inlägg. En sak som är säker är att träning får en att må så bra,  Så är det bara! och forskningen säger detsamma. Jag var på workshop igår hos Bettan Kardum som pratade om just detta.
Vi är viktiga och vi är värda att må bra. Jag tänker boosta mig så mycket jag kan genom löpning, träning och allt som gör livet lite bättre.
Tack till mina barn och tack till alla fina vänner som gör livet så mycket bättre, ni skänker mig så mycket glädje❤️
Detta inlägget var av ett annorlunda slag men ändå viktigt för mig att skriva.
Kramar Ullis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 164 Readers

Likes

Comments

Godkväll!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft vilodag från träningen, det behövdes idag. Jag har tillåtit mig att bara vara och drälla omkring här hemma efter jobbet. Blev en promenad till affären ikväll men det var ju bara vardagsmotion ;)
I helgen fick jag till ett bra löppass på 8,5 km och det kändes så härligt! Min längsta löprunda hittills. Jag höll ett skönt tempo så att jag skulle orka hela vägen. Jag har varvat längre pass med korta. På de korta passen har jag haft ett högre tempo för att öva upp flåset riktigt. Jag känner mig mer uthållig nu och orkar springa längre. Jag har tagit till mig tips av dem som är vana löpare. Min tanke och mål är att anmäla mig till ett lopp våren 2018 som är på en mil, då kan ni kanske gissa vad det är :)
Jag är envis och jag tänker inte ge upp utan bara fortsätta att jobba mot nya mål. Min vardag ser helt annorlunda ut nu än vad den gjorde för två år sedan. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan träning nu. Vissa dagar får jag nypa mig i skinnet och stanna upp och reflektera över den fantastiska resa jag gjort. Ingenting är omöjligt, det är bara man själv som sätter gränserna. Man är mycket tuffare än vad man tror. Jag är 45 år nu och livet har just börjat! Jag tänker leva fullt ut med vad jag vill göra. Jag är värd att ha ett bra liv och det är DU med. Ödsla inte tid på sådant som tar din energi utan fyll livet med det som ger dig energi. Tänk noga efter vad som gör dina dagar fyllda med lycka och välmående.
Ni som läst min blogg innan vet att jag började min resa med ITRIM och vad den gett mig. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och knep för att lyckas och må bra under resans gång.
Jag är en helt ny människa idag på många sätt och vis , jag känner bara tacksamhet. Mina sista ord ikväll är, vad vill du från och med nu med ditt liv?
Natti natti
Kram Ullis ❤️

  • 242 Readers

Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på den nya veckan. Min helg har varit fin på alla sätt och vis. Den bestod av träning, handbollsmatch, Fars dags middag och umgänge med nära och kära.
Jag började min helg med att springa en runda genom stan på Fredagskvällen, det var mörkt och kallt men riktigt skönt. Jag kan verkligen känna hur jag njuter nu när jag är ute och springer, jag springer lagom långa rundor för att känna kunna öka upp min snabbhet.
För varje dag som går så blir min självkänsla starkare och starkare. Jag är övertygad om att det är träningen som har stor betydelse för det. Jag känner mig stark i kroppen och jag är pigg i benen. Sedan jag tappat en del vikt så känns det klart mycket lättare att träna.
Nåväl, helgen fortsatte med löpning både Lördag och Söndag och jag hade riktigt bra flow. För att må bra så måste man göra det som känns bra för en själv. Var och en har sina "måbragrejor" och träningen har blivit en av mina "måbragrejor" Vad mår du bra av? Hur vill du att din nästa dag ska se ut?
Jag måste säga att hela grejen med min träning och viktresa har lyft mig så enormt mycket och jag ångrar aldrig att jag tog mig i kragen , det är aldrig försent för en förändring. Man kan aldrig göra saker ogjort men man kan ändra på dagarna vi har framför oss. Våra dagar är värdefulla och därför är det ju viktigt att fylla de med sådant som får oss att må bra.
Nu har vi en ny vecka framför oss och nu ser vi till att göra den riktigt bra! Min vecka började med en ledig dag som jag fyllde med " måbragrejor" Det blev en promenad med fikastopp på härliga Ekenabben vid Hammarsjön i Kristianstad och nu på kvällen körde jag ett spinningpass på Xercise i Kristianstad. Nu önskar jag er en god natt och hoppas att ni vaknar upp till en härlig Tisdag.
Kram Ullis ❤️

  • 234 Readers

Likes

Comments

Hej!
Ett år och 365 möjligheter, det är ju faktiskt så det är. Varje dag har man ett val hur ens dag och liv ska se ut. Året som gått har för mig betytt aktiva val varje dag. Jag har själv valt hur mitt liv ska se ut.
Mitt liv ser annorlunda ut än för ett år sedan. Viktminskning och träning har öppnar många nya dörrar för mig. Jag har knutit nya bekantskaper med likasinnade, det har varit till stor hjälp under min "resa"
Det har hjälpt mig mycket när jag gjort mina val. Jag har fått in min träning i mitt dagliga liv och planerar hela tiden framåt och mot nya mål. Jag testar olika träningsformer. En annan sak som har varit fantastiskt det året som gått , det är att jag kunnat inspirera andra. Jag får meddelande både via messenger och instagram där människor jag både känner och inte känner tackar för att jag delar med mig av min resa, och att dem själva påbörjat sin " resa" efter att ha läst om hur jag förändrat mitt liv. Jag blir så glad att jag kan hjälpa andra, det peppar mig enormt att fortsätta och aldrig ge upp! Jag känner mig stark och ödmjuk inför framtiden. Jag känner mig starkare för varje dag och ingenting är omöjligt. Varje dag är en ny dag, och varje dag gör jag ett val som är bra för mig! Sluta aldrig tro på dig själv. Go for goals!
Kram Ullis

  • 237 Readers

Likes

Comments

Hej
Nu har jag sprungit mitt första lopp! Och jag känner mig nöjd. Jag valde att springa 5 km (mättes upp till 5,2 km) Det var inte så många som startade i den klassen men det var ju ganska bra när det var första gången för mig. Allt kring loppet var ju nytt för mig, allt ifrån nummerlapp till upplägget på starten. Min tid blev 31,46 och jag kunde kanske tryckt till lite i slutet men jag fortsatte i samma takt hela tiden. Det är lätt att vara efterklok. Det roligaste kommer nu, jag kom 2a men missade pallen haha. Jag hade inte en tanke på placering i detta loppet så efter att jag sprungit åkte jag hem och kände mig glad att jag genomfört loppet. Senare på eftermiddagen nådde mig beskedet att jag hade en andraplats placering och skulle stått på pallen, vilken miss! Så går det när man inte riktigt tror på sig själv. Men jag är så glad att jag genomförde loppet och med en hyfsad tid(för mig) Jag har vunnit mycket mer än en 2a plats, jag har visat mig själv att det finns inget som är omöjligt. Nu fortsätter min resa mot nya mål. Det var mitt första lopp men inte det sista.
Kram Ullis

  • 247 Readers

Likes

Comments

Gokväll!
Helgen började med ett spinningpass i Fredags morse! Fullsatt sal med instruktör Linda! Så mycket energi i en och samma sal, man går därifrån med en härlig känsla. Jag brukar verkligen köra mitt bästa på passen, man lurar ju bara sig själv annars.
Jag var ledig på Fredagen eftersom jag sedan skulle jobba på helgen. På kvällen blev det mat och yatzy med mitt hjärta, en riktigt bra dag och kväll.
Igår jobbade jag på förmiddagen och sedan blev det lite ärende på stan och kaffe på Espressohouse. På kvällen var jag och Masse på bio, vi såg Snömannen och den var riktigt bra och spännande hela tiden. Jag kan verkligen rekommendera er att se filmen. En riktigt bra Lördag också! Det är ju de här små sakerna som sätter guldkant på tillvaron, att göra lite spontana saker tillsammans med någon man tycker om.
Idag har jag jobbat delad tur och när jag var hemma på timmar så blev det en riktigt härlig långpromenad , vi gick lite över en mil och hade riktigt bra fart så det blev som ett träningspass. Det var ganska blåsigt och kyligt ute men solen var framme och man kände hur man fick en massa ny energi. Det kändes riktigt bra i kroppen efteråt. Vi brukar variera rundorna när vi är ute och går och hittar hela tiden lite nya vägar. Jag varierar min träning ganska mycket som jag skrivit innan, så jag får både kondition och styrka. Nästa helg springer jag ett lopp i Bromölla så det kommer jag förbereda mig för i veckan, jag kommer såklart att skriva mer om det sen
Må gott!
Kram Ullis

  • 258 Readers

Likes

Comments

Godkväll!
Avslutade förra veckan med spinning och det var skönt eftersom jag sedan har jobbat hela helgen. Jag har haft en hel del tid att fundera på vad som är viktigt för mig här och nu. Jag tycker det är viktigt och skönt att träna så det tänker jag fortsätta göra så länge som jag orkar och det hoppas jag ska vara i många många år. Det är fantastiskt vad träning gör för kroppen. Nu när jag jobbat långa pass i helgen så har träningen blivit lidande och jag har varit lite trött eftersom att jag är van att få ny energi av träningen. Innan jag började träna regelbundet så funderade jag inte så mycket som jag gör nu när jag verkligen känner skillnad om jag skippar träning någon dag. Jag vet att jag inte ska skylla på tiden, det finns alltid en lucka men denna helgen har det helt enkelt inte varit lätt.Man blir helt klart mycket piggare av att röra på sig. För mig har träningen blivit ett helt nytt levnadssätt , som jag tycker väldigt mycket om. Jag har bestämt mig för att göra sådant som tillför mig bra energi och fortsätta med det. Jag ska inte ägna mig åt saker som tar mer energi än vad det ger helt enkelt. Hur använder du din energi? Och hur skaffar du ny energi?
Mina nya matvanor har ju också gjort att jag mår så mycket bättre och jag är väldigt noga med vad jag äter för att hålla blodsockernivån på jämn nivå. Det är A och O. Jag orkar mycket mer nu och känner mig redo för fortsättningen på min "resa" med ett sunt liv.
Kram Ullis

  • 276 Readers

Likes

Comments

Jag har kommit i mål gällande min vikt och det känns så skönt! Men det stannar ju inte vid det utan nu börjar fortsättningen. Vad jag menar med det är att för det första bibehålla den vikt jag nu har och för det andra hitta ett balanserat träningsschema som är hållbart. Just nu tränar jag spinning ett par gånger i veckan och kör ett pass som innehåller styrka och uthållighet, däremellan promenad eller löptur på ca 5 km. Jag mår bra när jag rör på mig och känner att jag orkar mer. Jag har blivit en mer framåt person sedan min förändring av kost, vikt, motion. Jag har talat om det tidigare att det gör väldigt mycket för självförtroendet. Jag känner mig glad att jag kommit dit jag är idag, jag känner mig stark och självständig. På vägen hit har jag funnit nya vänner men också förlorat vänner, som jag nämnt tidigare. Men vet ni vad , jag tror att de vännerna jag har nu är rätt för mig. Jag ser det positivt att jag blivit mer framåt men vissa ser det kanske annorlunda, eftersom att jag är lite tuffare nu. Förut så gav jag mer än jag tog och det är klart att det var ju bra för dem som "tog"
Jag ser bara positivt på min "resa" med ITRIM även om det varit riktigt tufft, särskilt den första tiden. Jag har vunnit så mycket på att göra denna resan för mig själv. Jag får så mycket respons av folk jag möter, det kan vara på jobb, träningen eller affären. Såklart att jag får större självkänsla och det stärker mig. Om du funderar på att gå med i ITRIM så tro mig, du kommer aldrig ångra dig. Jag får inte betalt för att skriva detta men jag vill verkligen dela med mig och även peppa andra som kanske känner sig som jag gjorde innan. Jag kände mig tjock, ville inte visa mig ute, skämdes när jag handlade mat, gick och drog i tröjan alltid bl.a.
Det går så snabbt att lägga på sig extrakilon och sen följer det med annat som dåligt självförtroende pga att inte känna sig fin och snygg.
Jag menar inte att man är ful för att man är kraftig eller tjock men jag har själv varit där och vet hur det är med självkänslan, jag vet exakt vad jag talar om utan att mörka något. Men nu ser jag framåt och lägger övervikten bakom mig. Jag ser med glädje framåt och jag kommer fortsätta leva sunt och träna för att må bra. Jag kommer fortsätta skriva med full ärlighet och jag hoppas att du vill fortsätta läsa. Var stolt över dig själv och säg till dig varje dag att du kan bli vad du vill! Tro mig du kan! Och omge dig av personer som ger dig något positivt och som är stolta över att vara med dig. Involvera din familj i dina tankar. Och låt dig älskas av någon som värdesätter dig.
Kram Ullis

Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni haft en bra start på hösten, det har jag haft. Det har blivit en hel del spinning, löpning och något pass cirkelfys och cx.
Jag är glad att kunna genomföra träning varje vecka och att kroppen svarar positivt på det. Vi har alla olika förutsättningar här i livet och det handlar mycket om vilken fas man befinner sig i. När mina barn var yngre så fanns det mindre utrymme till att träna själv tex. Det blev mer promenader och andra uteaktiviteter. Jag är glad att jag har haft olika faser i livet för att slutligen hamna där jag vill och mår bra av. Vi vet alla vad jag talar om.Vi har alla våra livspussel där alla bitar inte finns där alltid men man strävar efter att få det helt. Jag känner att mitt pussel är helt nu. Det finns ingen som har en helt spikrak väg igenom livet, eller? Huvudsaken är att man gör sitt bästa och kämpar för att nå dit man vill och att lyckas. När jag började min hälso/viktresa förra året så trodde jag det var omöjligt att nå dit jag är idag. Men med de förutsättningar jag hade och har så har det blivit fantastiskt bra. Jag har varit fullt fokuserad och även haft familjen med mig, som jag nämnt tidigare.Jag är nere på min målvikt och håller på att bygga upp min kropp genom träningen. Jag är glad och stolt över vad jag åstadkommit genom vilja, fokus och beslutsamhet. Det är jobbigt i början när man ska förändra sin livsstil, men det blir bra i slutänden. Det hela handlar om att hitta en balans. Men som sagt vi har olika förutsättningar och så får det lov att vara. Glöm inte att du är värdefull
Kram Ullis

Likes

Comments

Hej
Ikväll har jag varit på spinning och cx pass på , det sistnämnda var premiär. Det var mycket att tänka på med kordinationen men jag tycker det gick bra för att vara första gången. När jag kommer till Xercise så känner jag mig alltid så glad, det är verkligen roligt att träna, känner aldrig det som en uppoffring utan tvärtom. Jag trivs verkligen med mitt liv. Jag har vuxit så mycket som människa detta året, det känns som en stor vinst för mig. När alla bitar börja falla på plats och man känner livet i sig, det är en härlig känsla som jag inte vill byta ut. Jag kan aldrig nog upprepa hur glad jag är som började med ITRIM, det har gett mig så mycket, inte bara bättre kost, vikt och träning utan ett mycket större självförtroende. Jag vågar mycket mer nu, jag testar på nya pass utan att blinka och det skulle jag inte göra förra året vid denna tiden. Jag ville helst ha sällskap och ställde mig gärna längst bak , nu ställer jag mig långt fram för att jag känner mig mer säker på mig själv. Allt har blivit mycket bättre med den här "resan" och fortsättningen känns spännande. Ingenting är omöjligt bara man tror på sig själv. Aldrig låta någon annan förminska dig utan var STOLT över DIG själv. Man har mer resurser än vad man tror och klarar så mycket.
Kram Ullis

Likes

Comments