​Hej alla.

Jag vet att jag inte har skrivit nu på flera dagar.​ Jag arbetar mer än vad jag skriver här. Jag är äntligen klar med manuset. Det är ca 20 sidor. Jag måste bara berätta att TruEcho har frågat om att få vara med. Love it. Så måste dra. Redigeringen görs inte på egen hand ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men gud

Vem hade trott att skriva en blogg och skriva manus på samma gång hade varit jobbigt. I alla fall. Jag har skrivit 7 sidor av manuset vilket motsvarar ca 20 min. Hur många sidor behövs då för 2 timmar. Det kommer bli ca 42 sidor. Aitz aitz. Jag undrar hur det blir för den som spelar Hana som är med från början till slut.

Filmen är beräknad att komma i vinter nu så det är bara att skriva. Manuset ska va klart i höst så jag kan spela in.

Likes

Comments

Tjenare

Okej låt oss gå igenom detta rätt. SwedishKuriboh som är en känd fandubber har tackat ja till att vara med i filmen. Det känns så skönt. Det jag håller på med nu är att fixa röster och översätta manus. Tack till alla som är med i filmen.

Likes

Comments

Hallo mein lieben. Hi my loveys. Hej alla fans.

Till alla nouw läsare vill jag berätta att jag har en youtube kanal som heter DestinyChild. Till mina få youtube fans vill jag berätta att i denna blog kommer att berätta om vad jag gör och vad jag kommer att göra till min kanal. Just nu håller jag på med att översätta en två timmars långt manus. Så om jag vill att filmen ska komma till höst bör jag nog arbeta nu. Auf wiedersehen. Bye. Hejdå.

Likes

Comments