Hejsan hejsan! I detta inlägget hade jag bara tänkt och berätta att jag och min kompis Filippa ska sova över idag och sen imorgon så ska vi till bo Olsson i Tomelilla, så jag hade tänk och göra en follow My around typ... På min youtube kanal som heter dea bäckman... Men vi hörs haaaaaaade!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej! Nu hade jag bara tänkt och göra ett inlägg för jag har inte gjort det på typ
aslänge:( men nu kommer iaf ett:) där jag bara undrade vilka/vilket bidrag som nu tyckte va bäst :) Och första deltävlingen delar jag med en av min bästa vän Filippa:)

Haaaade!!:)


Likes

Comments

hejhej! idag har jag och Madde varit hela dagen. Just nu så sitter vi i Maddes soffa och bara chillar. Vi har precis varit och handlat på netto och där köpte jag ett tangentbords skal som jag just nu skriver med och jag verkligen älskar det! Jag köpte även ett fodral som jag också ska ha till min ipad men man kan även ha det till datorn. Jag skriver priserna längre ner. Puss & kram alla fina :*


tangentbords skalet: 179 kr

ipad/dator fodralet: 60 kr


Likes

Comments

Tjena tjena! Idag har jag varit i stallet med Linn och nu lockar hon mitt hår och jag har precis lockat hennes. Hon blev jätte fin. Locktongen heter Britney Spears och är köpt på lidl och kostade 149kr. Det var mest det jag ville säga puss puss!


PS. bilder kommer här nere!


Likes

Comments

Tjaaa! Idag har jag varit i stallet med Linn. Vi har haft mycket att göra idag och nu ligger vi bara och slappar i sängen. Linn ska sova hos mig. Kl 08:30 ska vi vara i stallet imorgon för att ta ut alla hästar. Min häst heter Laswi Wille och Linns häst heter Åke åskan. Men vi hörs imorgon hadeeeee!
Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg till mina kusiner & där ska dom ha kalas sen ska vi bada badtunna där som vi har hyrt:)
Jag har aldrig badat badtunna innan så vi får väll se ;)
Där kommer att komma upp lite bilder sen. Haaaaadeeeee!:)
Likes

Comments

Hej! I detta inlägget tänkte jag bara berätta lite om mig själv som ni säkert läste i rubriken.
Mina intressen är att sjunga & dansa men mest för mig själv (sen skräck).. Men mitt absolut största intresse är ridning. Jag har en foder häst som heter Wille (lawri). Hon som min "häst" är hos har 13 hästar.
Men ja det var allt jag vill
e säga ha de!!

Likes

Comments