Nu ska vi byta lokaler på jobbet och det tycker jag är väldigt skönt faktiskt, jag har sett de nya lokalerna och det ser väldigt fina ut. Där vi har suttit fram tills nu är inte bra, det är lite deprimerande att sitta där och det är dålig luft också, ingen bra kombination. Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats, det gäller inte bara arbetskollegorna utan även miljön. Mina arbetskamrater är jag väldigt nöjd med, jag är jättenöjd med min arbetsplats i övrigt, vi får till och med gåvokort kring jul och det är väldigt bra stämning i gruppen och nu när vi får nya lokaler så kommer det bli perfekt. Det kommer att vara mycket närmare till jobbet nu också så det kan inte bli bättre.

Hoppas vi får gåvokort det här året med förresten, det har blivit lite av en tradition nämligen och en mycket uppskattad sådan. Den perfekta julklappen från företaget vore ju ett gåvokort Regal så att man kan välja lite köksprylar från Vinga of sweden. Det är något som jag verkligen behöver.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Funderar på att börja någon kurs i höst, känner att det skulle vara roligt. Jag har gått en del kurser tidigare och de har varit väldigt givande och roliga. Funderar på någon matlagningskurs, det här med matlagning har alltid varit ett intresse men jag har aldrig gått någon kurs. Att laga god mat är ju en färdighet som man har nytta av. Det finns många goda rätter som jag skulle vilja lära mig att laga.

Framförallt är jag intresserad av att laga Italiensk mat, finns inget godare än italiensk mat. 


Likes

Comments

Ska till min syster i helgen och det var inte igår, har pratat om att komma och hälsa på henne under en längre tid men det har aldrig blivit av, främst på grund av att hon bor väldigt långt bort och jag är alltid så upptagen med annat jämt. Men i helgen så måste jag bara åka dit för det är nämligen så att Lisa, min systerdotter fyller år och det bjuds på tårta och kalas, vilket innebär att jag måste köpa en present.

Jag är vanligtvis väldigt dålig på att köpa presenter men idet här fallet så är det ganska enkelt för jag ska köpa barnkläder tänkte jag.Det är något alla föräldrar behöver. Ska köpa barnkläder på nätet tänkte jag,det går smidigt och bra, dessutom så är utbudet väldigt stort online.

Min budget är inte den största men jag tänkte hitta billiga kläder på rea. Har hittat en hemsida med barnkläder rea, en sida som listar alla webbutiker som har rea på barnkläder och det är ju helt perfekt. Har tänkt på det förut att det borde finnas en hemsida där man kan se vilka butiker som har rea för tillfället för det är ju ganska intressant att veta. Jag älskar ju att köpa kläder på rea.

Tror jag vet vad jag ska köpa, väldigt söt!


Likes

Comments

Jag kommer att starta detta inlägg lite ”tacky” här nu, eftersom jag tänkte på detta redan när jag var femton (du vet, när du lätt tenderar att vara ganska dramatisk över saker). Så då kör vi: livet är som molnen.Ständigt i rörelse, ändrar form, utan att det egentligen märks när eller hur det händer.Du ser upp på ett moln, det har en viss form och du följer den med dina ögon. Det ändrar form framför dig, men du kan inte se det. Det är inte förrän du tittar bort för en stund och sedan tittar tillbaka som man kanske märker att molnet har fått en helt annan form än tidigare. Det är som ett helt annat moln. (Det var en ganska lång tid sedan jag var femton dock. Phew.)

Jo men i alla fall. Allt förändras faktiskt och utvecklas (det är kanske vad tid handlar om ändrar i-och lagrar sig på evigheten) och ibland går det så snabbt att ett år bara är förbi och om du tänker tillbaka på det undrar man vad som hände, hur det gick det så snabbt. Och då är det WOOOM igen till nästa år.

Förändringar är vad livet är består av. Allt förändras alltid även när man inte tror att det gör det, träd växer sig större och folk blir gamla. Oavsett hur väl genomtänkt eller planerat något är vet man aldrig hur det kommer att bli eller vad som dyker upp längst vägen. Eller det kan gå precis som planerat, men resultatet kan ändå vara något annat än man hade tänkt sig. Och så vidare, blabla. Jag vet inte riktigt om jag tror på att hitta skäl till varför slumpmässiga saker händer eller om det finns ett öde, det är bara något som vi har hittat på för att få slumpmässiga och oförutsägbara kaoset mer begriplig och uthärdligt. Saker bara händer. Några av sig själv och några du gör hända.


Likes

Comments