Vecka 21 🥰

Då är det åter en ny vecka som bjuder på nya utmaningar ☺️. Alltid lika spännande och se vad som sker. Jobb, skola, läxor är ju säkert i alla fall 😂.

Måndag och var ganska så pigg idag. Lite förvånade när det är måndag men ibland händer det 😂. Så de får man vara tacksam för ☺️.

Denna dagen har verkligen gått i ett! Oj vad man har haft att göra och de är ju ändå ganska så skönt 😂. Man känner att man lever fast samtidigt kan man bli lite rädd över att en dag på 8 timmar försvinner så fort 🤔. Men de är ju bara så de är och inte så mycket man kan göra åt det.

Insåg idag också att flickorna bara har 3 veckor kvar i skolan och sedan är de dags för sommarlov 😱. Om bara 3 veckor slutar de sjuan och fyran och till hösten börjar de åttan och femman 😅😱. Snälla stoppa tiden lite 😳.

Blev en lugn kväll 🥰. E hade en kompis med sig hem så full rulle här hemma! Men sen blev de lugnt. 😂. Förstår inte hur de kan ha så mycket energi som de har 🤣.

Tisdag, och man vaknade på bra humör. Så de är ju alltid något positivt. ☺️. Och man får ju se vad denna dagen har att erbjuda 😂. Något lär ju hända i alla fall 😉

Och de blev en bra dag. En riktigt skön dag ☺️. Och jag hann göra det jag skulle så de var ju de bästa med denna dagen. Trodde inte de först men skam den som ger sig ☺️.

Och idag fick man ju även påfyllning på kontot 👌. Så räkningar, budget och allt är fixat och klart för denna månaden 🥰. Så otroligt skönt att ha de gjort och slippa tänka på det.

Blev en tur till köttaffären också idag. S följde med så jag körde han hem sen när vi var färdiga. Så lite sällskap på vägen är ju inte fel eftersom mannen fortfarande kör hemifrån 🤓. Sen var tanken att handla på Coop men jag orkade verkligen inte. Så de blev bara att handla de nödvändiga så vi klarar oss ett par dagar 👌.

Kvällen var lugn och de blev pizza till middag. De där hemma är ju så roliga och ställa frågan till ”vad ska vi äta idag?” Burkar oftast bli svar som innehåller någon form av köpemat 🤓🤔. Men ja nu kanske de inte tjatar på ett tag 🙈.

Blev väldigt mycket kött idag och många middagar så de var rätt skönt. Behöver man inte tänka på det på ett tag! 🙏🏼. Gillar verkligen det 🤣.

Onsdag och är lite trött idag. Men de ska gå ändå! Blir en lite längre dag idag men sånt är livet. Personalmöte idag 😉.

Dagen försvann otroligt fort men jag lyckades med mitt mål för denna dagen också! Så duktig jag kan vara då 😆. Ibland får man ge sig själv lite beröm 🤩.

Mötet gick bra och chefen bjöd på korv med bröd så där var middagen fixad för min del 👌. Mannen kom inte på mötet så han och flickorna fick äta något annat. Men ja vi alla fick mat idag i alla fall och de är ju det som är de viktigaste.

Blev en lugn kväll 🥰. Lite mys med familjen bara och två barn som bråkar med varandra hela tiden 🤣. Så allt är precis som vanligt 😉.

Torsdag och vaknade med huvudvärk och jag hoppas verkligen att de släpper under dagen men är rädd för att de inte gör det. Men tog en Alvedon och sen får vi hoppas på det bästa.

Och denna dagen har varit så otroligt jobbigt. Fast jag har tagit mina mediciner emot pollen så hjälpte de dock inte alls idag. Hade kunnat klösa ut mina ögon och stoppa tamponger eller något i näsan för att den skulle sluta rinna 🤣. Åhh vad jag hatar när de är så här jobbigt 😩. Men fick i alla fall gjort de jag skulle så de är ju positivt 👌.

På kvällen blev de en tur till dollarstore för jag har lovat flickorna. Så de fick ju bli så! Och oj oj så trött man blir 😆. Men valde att köpa lite nytt till köket idag! Så de blev nya tallrikar (6st, för vill se hur de håller först) samt 6 st kaffemuggar i samma serie. Sen blev de även nya bestick och nya sängkläder. Flickorna hittade också en massa 🤩. Så alla var nöjda när vi åkte därifrån 🙃.

Blev sponsrad med mat idag så vi behövde inte tillaga något. Så otroligt skönt. De är riktigt lyxigt och gott var de också 🤓.

Fredag och humöret är på topp bara över de faktum att de är fredag gör en på bra humör 🤓. Så vi får se vad denna dagen har ett erbjuda.

Och blev en bra dag. En riktigt bra dag och de känns otroligt skönt men mer om de säger jag inte. De räcker med att säga att de var en bra dag 🤩.

Blev att handla lite efter jobb. Och åka tillbaka till dollarstore🙄. Köpte ju som sagt sängkläder igår men suck. Kollade ju bara på den som stod längst fram och inte den bakom. För jag förutsatte att de var samma sort men nä de var det ju såklart inte. Så får åka och byta dem. Samt handla mat till imorgon när vi för fint sällskap 🥰.

Men fick gå hem lite tidigare idag så man hann göra de ganska så tidigt och man var inte hemma så sent idag! Men blev enkel middag idag och F fixade maten ❤️.

E hade en kompis här som skulle sova över. Så här var ju full rulle. Så mycket ljud de kan vara när här är 3 istället för 2 barn. Men de underhåller ju sig själva 😂.

Blev en riktigt lugn och härlig fredag. Fast mannen var flitig och klippte gräsmattan och häcken ☺️. Min man, han är flitig 🥰❤️.

Lördag, och denna helgen blev de ingen sovmorgon 🙈. Men man ska vara tacksam för de gånger man lyckas sova lite längre ☺️.

De sov länge här hemma så jag började tvätta och städade vardagsrummet efter barnen igår med bra musik i öronen 🥰. Skönt att få de gjort.

Sen fick vi fint besök av finaste, A och liten 🥰. Så otroligt mycket. Blev en massa lek och bus hela dagen ❤️. Precis så som de ska vara! Och M är redan i vecka 30 😱. Helt otroligt. Snart kommer även mini till världen 😍😍.

Var en riktigt mysig dag med grillat och massa mys ❤️.

Söndag och mors dag! Så stort grattis till alla fina mammor där ute 🥰. Idag har man en del att göra men de är skönt när de är gjort ☺️. Ska även iväg och fixa mina naglar 🤩. Har tänkt på de ett tag och hittade en tjej i Eslöv så varför inte ☺️.

Fick tvätta de mesta idag, färga flickornas och mitt eget hår. Skulle klippa topparna också men så blev de tyvärr inte. Men de får vi ta nästa helg istället. Eller en kväll i veckan ☺️.

Avslutade med en myskväll med familjen och lite vila inför kommande vecka 🥰.
Veckans mat:

Måndag: snitsel och pommes

Tisdag: pizza

Onsdag: jag: korv med bröd på jobb, töserna: pizza från igår och mannen: laxbakelse

Torsdag: smörgåstårta

Fredag: varma mackor med sallad

Lördag: grillat

Söndag:

Veckans bästa:

Wp korv och deras service. Är verkligen helt fascinerad 🤩. Den bästa jag har varit med om på väldigt länge 👌.

Veckans sämsta:

Att där finns andra människor som gör fel men ändå är de jag som ska höra av mig! Bra, jag skickade ett sms där jag frågade varför jag skulle höra av mig när de är du som har ignorerat mig! Så jag hörde av mig men kunde jag få ett svar? Nope, såklart inte! Personen tyckte jag skulle höra av mig men hade inte ens vett till att svara 🤷🏻‍♀️. Din förlust, inte min.

Veckans ämne:

Asså jag förstår verkligen inte. Måste säga att jag blev så sjukt besviken. Att man inte som förälder kan engagera sig lite mer än såhär 🤔. Jag tycker inte heller de är roligt att hålla på att sälja en massa saker osv men jag gör de för barnens skull! Jag kämpar, jag fixar, hämtar, sorterar osv osv. Och vad får man för hjälp? Har fått in två beställning från två andra barn i klassen, en som vill betala en medelsumma och ingen annan har hört av sig! E har inte fått någon lapp eller någonting heller! Börjar seriöst fundera på varför jag då ska lägga så mycket tid på de här om ingen annan gör det?

Men sen kommer jag tillbaka till de att jag gör de för barnens skull. För att min dotter och hennes klasskompisar ska få en fin avslutning i sexan för pengarna de själv har hjälpt till att tjäna in! Låter kanske elakt men ja vissa av barnen i all fall! Blir uppriktigt riktigt ledsen över detta! Och riktigt besviken! Men vet inte vad jag kan göra åt de heller! De borde ju ligga i deras eget intresse att göra detta för sina barn! Så ja just nu vet jag inte ens om jag ska lägga någon mer energi på att fixa såna här försäljningar för att få in pengar till klassen! För om de bara är jag, och 3 till som engagerar oss så blir de inte mycket utav de i slutändan.

Får verkligen ta och fundera riktigt över detta och se vad jag kommer fram till! Samtidigt som jag vill göra detta för barnen och de var därför jag valde att bli klassförälder så är de verkligen tveksamt om jag kommer att fortsätta! Klassförälder kommer jag fortsätta att vara men resten får vi se! Visst samtidigt vet jag att vi fortfarande lever i en pandemi men som sagt man kan i alla fall beställa någon låda till sig själv. Och vi behöver inte träffas. Jag kan ställa lådorna på altanen när de säger att de är på väg osv. Finns så otroligt många lösningar men ja just nu känner jag bara suck på detta!

Detta skrev jag innan de var söndag! Och de slutade med att jag har fått lägga till saker på ordern 2 gånger. För helt plötsligt så var de ändå jag och 7 föräldrar till! Inte ens hälften men mycket bättre än de som var tidigare. Så de får man ändå vara tacksam för 🙏🏼.

Och wow för kommunikation med med Wp korv och deras service! De är verkligen helt fantastiska 🤩.

Ni får ha en fantastisk vecka 🥰❤️😍.

Lots of löööööve // Dessan ❤️🥰😍

Lots of lööööööve // Dessan ??????

Gillar

Kommentarer