Vecka 18 🥰

Inne i maj månad men de känns mer som april om man tänker på vädret. En massa regn och tråkigt skit 😂. Men får hoppas på att de blir bättre snart och finare väder 🙏🏼. Nu vill man ju ha sol och riktigt vårväder 🥰.

Måndag, och man vaknade till riktigt skitväder och de verkar inte som om de kommer bli bättre denna veckan i alla fall! Ska tydligen regna typ hela veckan 😩. Åhh vad jag hatar det. Känns verkligen inte som maj månad, de är nu våren brukar var här och man njuter för fullt av solen men de får vi tydligen vänta med 🙄

Men har varit en bra dag så de är ju alltid något! Mannen kör fortfarande på sitt håll så man får snällt köra själv 😂. Men brukar ju vara jag som kör så de kan ju egentligen kvitta 😂. Satt och tänkte på de häromdagen att de är 3 år sedan jag spontant bokade uppkörning och uppskrivning. Och jag glömmer aldrig panikångesten jag fick efteråt 🙈. De enda jag kunde tänka på var ” vad fan har jag gjort? Jag kommer aldrig att klara detta”. Och när jag skulle ringa chefen och fråga efter ledighet. När man skulle behöva säga de till någon annan om vad jag hade gjort. Usch de var verkligen hemskt. Självklart fick jag ledigt och sen alla de dagarna fram till den 15 maj hade jag ångest.

Men de gick ju bra och snart har jag haft mitt körkort i 3 år 🥰. Bästa jag verkligen har gjort efter allt de kämpande och allt som skedde under tiden jag tog mitt körkort så känner jag mig extra stolt ❤️. Otroligt tacksam för att jag klarade mitt teoriprov på första försöket också, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra 😂. Där var ingen marginal, fick 52 poäng men de räckte 🙏🏼.

Innan man körde hem så var jag och beställde blommor och fixade presentkort till chefen men annars så var Kvällen lugn. Fick handlat lite på vägen hem så man har det gjort. Men får säkert handla fler gånger denna veckan ändå 😂

Tisdag, och man vaknade pigg och utvilad faktiskt men inte konstigt med tanke på när man somnar 🙄. Måste försöka hålla mig vaken längre på kvällarna.

Men dagen har varit bra och tiden bara sprang iväg. Helt otroligt faktiskt. Vissa dagar går så otroligt fort. Men de är ju både positivt och negativt. Man hinner inte riktigt med. Var borta och hämtade blommorna så vi har allt färdigt tills imorgon 🥰. Får hoppas han inte blir allt för arg då han inte ville att vi skulle fixa något till honom men man fyller inte 60 mer än en gång ☺️.

Kvällen var lugn och man fick gjort lite vettigt här hemma så de är ju alltid något. Läxor blev de en del också! Så de är positivt. Barnen börjar längta efter sommarlov och de kan man förstå 🥰.

Onsdag, och stort grattis till chefen 🥰. Han fick även besök av andra denna morgonen så passade på då att lämna över presenten till honom 😂. Man får inte vara dum 🙈. Lite sur blev han men ändå glad och tacksam 🥰. Så de var skönt! Man måste få lite när man nollar ❤️.

De blev en bra dag och man hade fullt upp och saker att göra så de är alltid skönt. Men på eftermiddagen blev jag otroligt trött av någon anledning 🤣. Men vad ska man göra? ☺️. Kvällen var lugn. Eftersom jag har druckit dåligt idag så slutade det med huvudvärk så jag gjorde inte mycket alls denna kvällen! Somnade till en lite n stund på soffan och när jag vaknade så var min huvudvärk värre så jag tog en Alvedon och gick och lade mig istället!

Torsdag, och vi börjar närma oss helgen 🥰. Fast vi inte har något speciellt planerat i helgen så är de otroligt skönt. Enda tråkiga är ju att de har lovat skitväder hela helgen också 😩. Men vi får se.

Dagen var lugn och man fick gjort en hel del! Mer än vad jag trodde att jag skulle hinna så de var skönt. Ibland känns de som om man sätter orimliga mål för dagen men de går ändå. Så de är positivt.

På kvällen blev de att tanka och handla lite innan man skulle köra hem. Och så otroligt roligt att dieseln låg över 16 kr idag 🙄. Alltid samma sak när man ska tanka. Billigt dagen innan men när man väl ska tanka så har den höjt sig 🤣. Slår aldrig fel 🙈.

Fredag och veckans sista arbetsdag 🥰. Vaknade pigg så de var väldigt skönt och man får se vad denna dagen har att erbjuda ☺️.

Dagen började segt och jag funderade på om man skulle ta komp resten av dagen 🙈. Men sen ändrades de fort och man fick fullt upp 😂. De är väl lite de som är positivt med detta jobbet. Man vet aldrig vad som sker ☺️.

Så tiden sprang iväg. Så de är ju aldrig fel en fredag och sen fick man helt plötsligt sluta och åka hem ☺️. Stannade och handlade på vägen ☺️.

På kvällen blev de att F skulle sova hos en kompis så hon åkte iväg. Och vi andra gjorde pizza här hemma ☺️. Blev en lugn kväll med en film och lite mys 🥰.

Lördag, och inget fint väder idag heller 🙄. Så de blev att vara inomhus idag. Jag tog tag i mitt berg med tvätt. Åhh vad de känns oändligt 😳. Men bara till att börja och se vart de slutar. Har man tur så blir man färdig denna helgen 🙈.

A kom på kaffe innan hon skulle börja jobba ❤️. Alltid lika mysigt. Och sedan blev de att fortsätta städa. Rensade en del och fick städat ordentligt idag.

Efter man hade hämtat hem F så blev de bara att ta tvätten när den var färdig och sedan kollade vi på en film ❤️.

Söndag och tvättandet fortsätter 😩. De var väldigt längesedan man hade såhär mycket tvätt 🙄. Men jag hoppas verkligen jag får tvättat allt idag! Ser inte så ljust ut just nu 🙈.

Blev en ganska så slö söndag vilket också var otroligt skönt! Så är de här hemma hos oss på söndagar i all fall! De händer inte mycket alls 😂. Men de är otroligt skönt att vila upp sig för en ny vecka.

En vecka där de också innebär att man bara jobbar 4 dagar ☺️. Visst drygt att jobba fredagen sen när man har varit ledig på torsdagen men de ska också gå ☺️.

Veckans mat:

Måndag: potatisgratäng med köttfärs och broccoli

Tisdag: hamburgare

Onsdag: korv och pommes

Torsdag: tacos/fajitas

Fredag: hemmagjord pizza

Lördag: rester från igår

Söndag: köttgryta och ros

Veckans sämsta

Mitt mående får jag skriva här åter igen. Eller ja mina tankar men när man sitter här på söndagen så börjar de ändå kännas bättre. Att man har börjat att acceptera det.

Veckans bästa

Haha att jag hann tvätta färdigt allt! 15 maskiner! Allt är vikt och inlagt på plast 🙏🏼

Veckans ämne.

Har fastnat lite i tankarna den sista tiden och något som slog mig är att man inte inser hur snabbt vissa saker och ting ändras. Hur snabbt människor kan välja att försvinna hur ens liv? Hur snabbt ett beslut kan fattas som påverkar otroligt många? Hur snabbt ens humör kan skifta? Ja osv. Så något jag har sagt till mig själv den sista veckan är att uppskatta de lilla så mycket mer. Uppskatta ens vänner, uppskatta mannen, djuren och mina barn. Ja allt för den delen. Så vet man i alla fall att jag har gjort mitt bästa för att visa hur mycket ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er. Så vet man med sig själv att man har gjort rätt för sig och allt sånt där.

Ibland blir man ändå lite fundersam på över vad var de jag gjorde för fel? Varför blev de såhär? Är de något jag hade kunnat påverka för att utgången skulle blir annorlunda? Hur mycket jag än vill släppa de som har skett den sista tiden så är de otroligt svårt 😞. För där är vissa saker jag inte kan släppa. Visst tänker inte lika mycket på det nu som jag gjorde när de hände. Men när verkligheten kickar in och man förstår hur de har blivit så blir man ändå lite fundersam. Vart gjorde jag fel? Men kommer inte få svar så måste verkligen försöka att lägga allt de bakom mig!

Känner också den sista tiden att jag har dragit mig undan en del, är inte lika social, svarar sällan osv. Har känt mig lite osäker och gjort de medvetna valet att dra mig undan för om jag inte pratar med någon så kan jag inte göra något fel, som kan resultera i att jag förlorar någon mer. 😞. Kanske låter konstigt för vissa men i mitt huvudet just nu så låter de rätt fast jag egentligen vet att de är fel. För alla människor gör inte samma sak, alla människor försvinner inte för minsta lilla. Och sen har ju de flesta lite mer stake i sig och säga/berätta vad de är man har gjort.

Så jag ber om ursäkt för mitt osociala beteende den sista tiden. Men de kommer att bli bättre och de kommer att släppa en dag. Jag måste bara få ge det lite mer tid. Och jag får bara hoppas på att ni har förståelse för det ❤️.

Lots of lööööööve // Dessan ??????

Gillar

Kommentarer