Valborg?

Man kan verkligen undra vart mina tankar är ibland! Min enda tanke var att de var helg och de var skönt att vara ledig! När man sen kollade fejjan och insåg att de var Valborg så skrattade jag åt mig själv! Hade inte ens haft en tanke på det 🤔. Haha men här var full rulle ändå! Har ju haft N här hela helgen och de har varit super mysigt ❤️. Töserna har varit överlyckliga och de har lekt hela helgen!!

Igår när de gick upp så sa N. "Du, Dénice nu har vi pratat och jag åker inte hem försen på söndag". Haha det för söta! Sagt och gjort! Så blev det!!

Så igår var vi extremt effektiva! Resande ogräs, sorterade i förrådet och storstädade samt att jag tvättade! Och vi avslutade kvällen med tända ljus, tacos och mys i soffan! Ett perfekt avslut på lördagen!!

Idag blev de en runda till tippen och sen skulle vi lämna N. Träffade då frugan och lilla N. Alltid lika trevligt! De är synd att vi inte träffas lika ofta längre! Men får nog försöka ändra på det!!

Tanken var att vi skulle grilla idag men när vi handlade så blev de hamburgare
😂. Snabbt, enkelt och väldigt gott ☺️👍.

Nu är de snart måndag igen. Och dags för jobb, körlektioner och en massa annat! Full rulle som vanligt!! Men de ska nog gå bra denna veckan också
😂. Lika bra att vänja sig med tanke på att de kommer vara så här ett bra tag till framöver!

Nä nu blir de att slappa en stund till innan man ska göra töserna redo för kvällen!

Ha en fin kväll
😍.

Lots of lööööve // Dessan
😍❤️😘

Lots of lööööööve // Dessan ??????
  • Nära Svedala

Gillar