God morgon!!

Ja lördags morgon och man slog upp de blåa klockan 5. Men inte konstigt när man somnade runt 21-tiden igår 😂. Var helt slut i min kropp!! Fick lära mig något nytt igår och de var extremt intressant! Fick även träffa härliga människor! En speciellt gjorde intryck på mig! djup imponerad av honom. Äntligen någon som inte brydde sig om att jag var tjej! En som behandlade en samma som karlarna!! Och de gillar jag som fan! Skönt att där finns några av den äldre generationen som anser att där är saker som vi kvinnor inte klarar av!! En riktigt trevlig människa också!! Ibland stöter man på människor som gillar direkt! Imponerande!! Men min kropp var helt slut efter igår 😂. Men jag gjorde mitt bästa, de var nöjda och ingen som klagade!! Så de kan ju inte bli bättre!!

Just nu är det bara jag som är vaken! Mannen och töserna sover sött
❤️. Skönt att de i alla fall kan sova 😂. Jag sitter nu i soffan och njuter av en kopp kaffe och bara tar de lugnt!!

Idag blir de ett efterlängtat besök hos mina underbara farföräldrar!
❤️. Träffade dem på pyrets kalas men innan dess var det ett tag sedan! så de ska bli underbart att träffa dem idag! Behöver min farmor rätt så mycket just nu känner jag! Hon är verkligen min förebild och de känns alltid så mycket bättre efter ett besök hos dem och de är något som jag känner verkligen behöver just nu!

Men innan vi ska vara där blir det ett besök på bo Ohlsson
😂. Vi har sagt länge att vi ska åka dit men de har inte blivit av så idag blir det 😂. Var flera år sedan man var där!! Så de ska bli kul! Behöver ju en del saker till tösernas kalas! Så man får ju kolla runt!!

Nä nu ska jag njuta av lugnet före stormen
😂🙈.

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag
😍.

Lots of löööööve // Dessan
😍😘❤️

Lots of lööööööve // Dessan ??????
  • Allmänt
  • Nära Anderslöv

Gillar

Kommentarer